στο-σφυρί-το-σπίτι-του-ανδρέα-μικρούτσ-719541
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 07.07.2022 | 15:39

Στο σφυρί το σπίτι του Ανδρέα Μικρούτσικου στη Μήλο

Στα δίχτυα των ηλεκτρονικών πλειστηριασμών έχει μπλεχτεί η εξοχική κατοικία που διατηρεί ο Ανδρέας Μικρούτσικος στη Μήλο. Συγκεκριμένα, για το ακίνητο του γνωστού παρουσιαστή έχει προγραμματιστεί να χτυπήσει το ηλεκτρονικό σφυρί την επόμενη εβδομάδα και πιο συγκεκριμένα στις 14 Ιουλίου.

Τον πλειστηριασμό, ο οποίος στρέφεται εναντίον του κ. Μικρούτσικου επισπεύδει η dovalue Greece, ενώ η τιμή πρώτης προσφοράς έχει οριστεί στις 335.000 ευρώ.

Το ακίνητο περιλαμβάνει ένα αγροτεμάχιο επιφάνειας 370 τ.μ., το οποίο βρίσκεται στη θέση Μαύρα Γκρεμνά (Σταυρός) της Μήλου. Στο εν λόγω οικόπεδο έχει ανεγερθεί κατοικία, η οποία αποτελείται από ισόγειο επιφάνειας 110,96 τ.μ., στο οποίο υπάρχει ημιυπαίθριος χώρος 17,1 τ.μ., πρώτο όροφο επιφάνειας 88,86 τ.μ. και υπόγειο 40,56 τ.μ.. Πρόκειται για μια οικοδομή, η οποία περιήλθε στην ιδιοκτησία του Ανδρέα Μικρούτσικου με συμβόλαιο του 1993.

Σύμφωνα με την εξωτερική αυτοψία που έγινε, διαπιστώθηκε ότι η κατοικία βρίσκεται σε σχετικά καλή κατάσταση λαμβάνοντας υπόψη ότι έχουν περάσει αρκετά χρόνια από τότε που κατασκευάστηκε. Σε ό,τι αφορά την ποιότητα της κατασκευής, αυτή είναι συνηθισμένη.