στο-πόδι-το-τρίκερι-ψάχνουν-τον-υπερ-144708
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 25.04.2019 | 09:37

Στο «πόδι» το Τρίκερι: Ψάχνουν τον υπερτυχερό των 200.000€

Ανω – κάτω το Τρίκερι για καλό σκοπό… Ψάχνουν τον υπερτυχερό ή την υπερτυχερή, που κέρδισε 200.000 ευρώ παίζοντας ΣΚΡΑΤΣ των 3 ευρώ. Οι φήμες στο όμορφο χωριό του Νοτίου Πηλίου τις τελευταίες μέρες οργιάζουν ως προς το ποιος μπορεί να είναι ο «τυχεράκιας» που έκανε Ανάσταση πρώιμα.

Από τα καφενεία μέχρι και το τελευταίο σπίτι του χωριού, το μοναδικό θέμα συζήτησης χθες ήταν η θεά τύχη και το θείο δώρο των 200.000 ευρώ που κλήρωσε στο Τρίκερι.

Συζητήσεις, ατάκες και στιχομυθίες που παραπέμπουν στο κυνήγι του θησαυρού και εκτιμήσεις επηρεασμένες από τον κινηματογράφο, το σκηνικό που μοιράζονται όλοι μαζί περιμένοντας να μάθουν σε ποιον χαμογέλασε η θεά τύχη.

Σε καφετέριες, ταβέρνες, σούπερ μάρκετ το μοναδικό θέμα συζήτησης τις τελευταίες μέρες είναι το ΣΚΡΑΤΣ. Δεν είναι άλλωστε διόλου ευκαταφρόνητο ένα τέτοιο ποσό ειδικά σ’ ένα παιχνίδι τύπου ξυστό.

Από τη στιγμή που από στόμα σε στόμα διαδόθηκε η ευχάριστη είδηση, όλοι ανεξαιρέτως θεωρούνται «εν δυνάμει τυχεροί».

Μόλις έγινε γνωστό από τον ΟΠΑΠ ότι το πλουσιοπάροχο δελτίο, που αγοράστηκε από το Κέντρο Τύπου της Ασημίνας Πασσιά και έκρυβε μποναμά 200.000 ευρώ για τον κάτοχό του, σήμανε συναγερμός.

«Από τον ΟΠΑΠ ενημερωθήκαμε πως ένα από τα ΣΚΡΑΤΣ που αγοράστηκε από το μαγαζί μας κέρδισε 200.000 ευρώ. Οπως ήταν φυσικό χαρήκαμε ιδιαίτερα για τον τυχερό που αγόρασε το ΣΚΡΑΤΣ», τόνισε στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ η Ασημίνα Πασσιά.

Η ίδια υποθέτει πως το συγκεκριμένο ΣΚΡΑΤΣ πρέπει να αγοράστηκε από τον τυχερό το διάστημα από τα τέλη Φεβρουαρίου μέχρι τέλος Μαρτίου. «Εκείνο το διάστημα στο χωριό μας επειδή μεσολάβησαν δύο τριήμερα υπήρχαν πολλοί επισκέπτες. Ενδεχομένως να είναι κάποιος ξένος», εκτίμησε η ίδια, χωρίς να αποκλείει φυσικά ο τυχερός να είναι κάποιος συγχωριανός της.

«Οποιος και να είναι μακάρι να πιάσουν τόπο», σχολίασε η Ασημίνα Πασσιά, ικανοποιημένη που το κατάστημά της αποδείχτηκε «γούρικο».

Από τη στιγμή πάντως που έγινε γνωστός ο μποναμάς κόσμος και κοσμάκης παρελαύνει από το μαγαζί της Ασημίνας Πασσιά, για να συγχαρεί για το ευχάριστο γεγονός και φυσικά η πρώτη ερώτηση αφορά στο ποιος είναι ο μεγάλος τυχερός. «Σιγά να μην εμφανιστεί. Οποιος και να είναι δεν πρόκειται να το αποκαλύψει. Δεν είναι εποχές για να διαλαλείς κάτι τέτοιο», σχολιάζει η κ. Πασσιά.

Πριν από λίγες μέρες εκπρόσωπος του ΟΠΑΠ, που είναι επιφορτισμένος με το ΣΚΡΑΤΣ, επισκέφτηκε το Τρίκερι για να ενημερώσει σχετικά για την τυχερή κλήρωση.

πηγή: taxydromos.gr