στο-νοσοκομείο-με-υπερκόπωση-ο-οικουμ-15890
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 08.05.2018 | 15:45

Στο νοσοκομείο με υπερκόπωση ο Οικουμενικός Πατριάρχης

Σε υπερκόπωση αποδίδεται η έντονη ζάλη που αισθάνθηκε ο Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος την Κυριακή το βράδυ γεγονός που είχε ως αποτέλεσμα να εισαχθεί στο Αμερικάνικο νοσοκομείο Κωνσταντινούπολης και να ακυρώσει την μετάβαση του στην Σμύρνη, όπου θα μετέβαινε με τον Πατριάρχη Αλεξανδρείας Θεόδωρο για ιερό προσκύνημα.

Δεν έχει τίποτε ανησυχητικό αλλά έχει μεγαλώσει πλέον και δεν αντέχει την πολύ κούραση» δήλωσαν στο protothema.gr εκκλησιαστικοί κύκλοι

Ο κ. Βαρθολομαίος παρέμεινε στο νοσοκομείο το βράδυ της περασμένης Κυριακής, όπου υπεβλήθη σε εξετάσεις οι οποίες δεν έδειξαν τίποτε το ανησυχητικό για την υγεία του. Πήρε εξιτήριο τα χθες Δευτέρα και επέστρεψε στο Φανάρι. Οι γιατροί υπέδειξαν οι γιατροί ότι θα πρέπει να ξεκουραστεί για μερικές μέρες μετά τις έντονες ζαλάδες που αισθάνθηκε σε συνδυασμό με ιλίγγους. Οπως τονίστηκε παρέμεινε ένα βράδυ στο νοσοκομείο για προληπτικούς λόγους .

Ο Πατριάρχης ακύρωσε την επίσκεψή του στη Σμύρνη για 6, 7 και 8 Μαΐου όπου θα μετέβαινε με τον Πατριάρχη Αλεξανδρείας κ. Θεόδωρο για την εορτή της Αγίας Φωτεινής.

Θυμίζουμε ότι παρόμοια επεισόδια λόγω κούρασης είχε υποστεί ο Πατριάρχης και στο παρελθόν ενώ οι γιατροί , σύμφωνα με πληροφορίες του είπαν ότι η υγεία του είναι άριστη, αλλά έχει πρέπει να ξεκουραστεί.