στο-νοσοκομείο-ο-στέφανος-τσιτσιπάς-829726
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 25.11.2021 | 16:15

Στο νοσοκομείο ο Στέφανος Τσιτσιπάς

Στο νοσοκομείο νοσηλεύτηκε ο Στέφανος Τσιτσιπάς, καθώς χρειάστηκε τελικά να πραγματοποιήσει την επέμβαση στον αγκώνα του.

Έτσι, ο σπουδαίος αθλητής δεν απέφυγε τελικά την επέμβαση από τον τραυματισμό που τον ανάγκασε να αποσυρθεί τόσο από το Paris Masters, όσο και από το ATP Finals.

Μάλιστα, μέσω ανάρτησης που έκανε στο Facebook, εξέφρασε την αισιοδοξία του, πως θα είναι στο Ντουμπάι σε δύο εβδομάδες και πως θα προλάβει το αυστραλιανό Open.

Επίσης, ευχαρίστησε τον κόσμο για την στήριξη και την ενθάρρυνση, ενώ ανέφερε πως «τα πράγματα συχνά γίνονται δύσκολα πριν γίνουν πιο εύκολα, αλλά με κάθε μάχη έχουμε την ευκαιρία να δημιουργήσουμε τη δική μας μοναδική ιστορία».

Ακόμη, τόνισε ότι «μερικές μέρες η ζωή αφορά τα όνειρα, τις ελπίδες και τα οράματά σας για το μέλλον. Υπάρχουν επίσης μέρες όπου η ζωή είναι απλώς να βάζεις το ένα πόδι μπροστά από το άλλο και αυτό είναι επίσης εντάξει».

Σημειώνεται ότι ο Έλληνας τενίστας είχε μιλήσει για τον συγκεκριμένο τραυματισμό, όταν και είχε αποχωρήσει από το τουρνουά Masters του Παρισιού (12/11) καθώς οι πόνοι δεν του επέτρεψαν να συνεχίσει.

«Εδώ και δύο ημέρες, προπονούμαι με μία μικρή ενόχληση, αλλά αισθάνομαι καλύτερα απ’ ό,τι πριν 5-6 ημέρες. Πάει καλά και θα κάνω το καλύτερο δυνατό για να το ξεπεράσω», είχε αναφέρει τότε ο Τσιτσιπάς.

Παράλληλα, πρόσθεσε ότι «στο Παρίσι, ο πόνος ήταν ανυπόφορος και αναγκάστηκα να εγκαταλείψω. Δεν έχω εγκαταλείψει ποτέ στη διάρκεια ενός αγώνα, αλλά ήμουν υποχρεωμένος για την ασφάλειά μου. Δεν μετανιώνω που το έκανα».