παραμένει-στο-νοσοκομείο-ο-δημήτρης-κ-99404
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 10.12.2019 | 15:36

Παραμένει στο νοσοκομείο ο Δημήτρης Κοντομηνάς

Στο νοσοκομείο «Υγεία» νοσηλεύεται τις τελευταίες εβδομάδες ο επιχειρηματίας Δημήτρης Κοντομηνάς που αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα υγείας.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το protothema.gr στις κρίσιμες ώρες που δίνει τη δύσκολη μάχη είναι συνεχώς δίπλα του η κόρη του Μαρία και ο γαμπρός του Αριστοτέλης Τζιαμπίρης, ενώ έχουν επστρατεύσει τους κορυφαίους γιατρούς από την Ελλάδα και το εξωτερικό οι οποίοι ανέλαβαν τη θεραπεία του.

Επικεφαλής του Ιατρικού team είναι ο καθηγητής Δημήτρης Λινός, Διευθυντής Χειρουργικής Κλινικής του «Υγεία» ο οποίος μαζί με την ομάδα του παρακολουθούν τον 81χρονο επιχειρηματία.

Η εισαγωγή του Δημήτρη Κοντομηνά στο νοσοκομείο κρίθηκε απαραίτητη μετά την επιστροφή του από την Αμερική όταν παρουσίασε προβλήματα υγείας. Τις πρώτες ημέρες, τα προβλήματα δεν ήταν σοβαρά και ο επιχειρηματίας έμεινε στο Κτήμα της Βαρυπόμπης, έχοντας όμως δίπλα του σε 24ωρη βάση αποκλειστική νοσοκόμα και γιατρό σε «επιφυλακή».

Όταν διαπιστώθηκε η επιδείνωση της υγείας του, κρίθηκε απαραίτητη η εισαγωγή του στο ιδιωτικό θεραπευτήριο όπου οι γιατροί παρέλαβαν έναν «βαρύ» ιατρικό φάκελο, κάνοντας προσπάθεια ώστε να ανακάμψει ο πολύ επιβαρυμένος οργανισμός του Δημήτρη Κοντομηνά.