στο-click-away-κωτσόβολος-και-praktiker-852637
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 13.12.2020 | 12:45

Στο click away Κωτσόβολος και Praktiker

Σήμερα Κυριακή ανακοίνωσε ότι μπαίνει στο click away ο Κωτσόβολος, ενώ σε ανάλογη κίνηση προχώρησαν τα praktiker.

Οι πρώτες μεγάλες αλυσίδες του λιανεμπορίου στην Ελλάδα άρχισαν να μπαίνουν σιγά – σιγά στο click away. Ωστόσο είμαστε σε αναμονή για νέες ενάρξεις και τις επόμενες μέρες.

Σήμερα Κυριακή ανακοίνωσε ότι μπαίνει στο click away ο Κωτσόβολος, ενώ σε ανάλογη κίνηση προχώρησαν τα praktiker.

Ειδικότερα ο Κωτσόβολος αναφέρει ότι οι πελάτες μπορούν να παραλάβουν με ραντεβού παραγγελίες που κλείνουν online ή τηλεφωνικά.

 Eπιλέγοντας Παραλαβή από το κατάστημα, μπορείς να επιλέξεις το πιο κοντινό σου κατάστημα, βάζοντας τον Τ.Κ του τόπου διαμονής σου.

Όπως σημειώνει: «επιλέγοντας Eξόφληση με κάρτα online ή τηλεφωνικά, η παραγγελία σου θα σε περιμένει στο κατάστημα για 7 ημέρες. Εναλλακτικά μπορείς να επιλέξεις Πληρωμή στο κατάστημα, αποκλειστικά με πιστωτική ή χρεωστική κάρτα και η παραγγελία σου να σε περιμένει για 2 ημέρες.

Η παραγγελία σου θα είναι έτοιμη μέσα σε 20’ και θα μπορείς να την παραλάβεις στο πρώτο διαθέσιμο διάστημα που θα επιλέξεις για ραντεβού».

Μόλις ολοκληρωθεί η παραγγελία τα προϊόντα θα δεσμευτούν και θα σταλεί ένα sms για να επιλέξει ο πελάτης μέρα και ώρα (μέσα στις ώρες λειτουργίας των καταστημάτων: Δευτέρα έως Σάββατο 09:00-20:00 και Κυριακή 10:00-18:00).

Θα υπάρχει ειδικό σημείο εξυπηρέτησης quick point, στον εξωτερικό χώρο και παράλαβε γρήγορα και με ασφάλεια.

Απαραίτητο είναι το sms με κωδικό 2 στο 13033, το sms του ραντεβού και η αστυνομική ταυτότητα.

Τα Praktiker ξεκινούν τηλεφωνικές αγορές.

Ο πελάτης πρέπει να πάρει τηλέφωνο στο κατάστημα Δευτέρα – Παρασκευή, 08:00 – 21:00, Σάββατο, 08:00 – 16:00, Κυριακή, 08:00 – 16:00.

Όταν η παραγγελία είναι έτοιμη προς παραλαβή από το κατάστημα, θα ενημερώνεστε από το τηλεφωνικό κέντρο του καταστήματος σχετικά με την ημέρα, αλλά και το διάστημα παραλαβής.

Το Πλαίσιο ανακοίνωσε ότι θα ανοίξει με τη μέθοδο του click away.

Από την άλλη το Jumbo ανακοίνωσε ότι δεν εφαρμόζει τη συγκεκριμένη μέθοδο, όμως ο Μουστάκας ανακοίνωσε ότι θα τη δουλέψει κανονικά.