στις-30-σεπτεμβρίου-κυκλοφορεί-το-efootball-2022-σε-925980
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 03.09.2021 | 07:15

Στις 30 Σεπτεμβρίου κυκλοφορεί το eFootball 2022 σε δοκιμαστική έκδοση

Το eFootball 2022 θα κυκλοφορήσει 30 Σεπτεμβρίου, σε δοκιμαστική έκδοση, με περιορισμένο περιεχόμενο και μόνο 9 ομάδες για επιλογή.

Η Konami έχει ανακοινώσει εδώ και καιρό πως θα προσφέρει δωρεάν τη σειρά PES από φέτος και μετά, κάνοντας ταυτόχρονα και αλλαγή στην ονομασία του παιχνιδιού που πλέον θα κυκλοφορεί ως eFootball. Το eFootball 2022 ανακοινώθηκε λοιπόν πως θα κυκλοφορήσει ως δωρεάν game στις 30 Σεπτεμβρίου για PC, PS4, PS5, Xbox One και Xbox Series X, ενώ θα ακολουθήσει το φθινόπωρο και η έκδοση για κινητά.

Η πιο σημαντική ανακοίνωση της Konami ωστόσο αφορούσε στο περιεχόμενο και πλέον μάθαμε ότι η δωρεάν έκδοση θα προσφέρει μόλις 9 ομάδες και μόνο με δυνατότητα για φιλικά σε τοπικό επίπεδο (στην ίδια κονσόλα από τον ίδιο χώρο) ή online.

Οι ομάδες που θα προσφέρονται στο λανσάρισμα του eFootball 2022 θα είναι οι Άρσεναλ, Μπαρτσελόνα, Μπάγερν Μονάχου, Κορίνθιανς, Φλαμένγκο, Γιουβέντους, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Ρίβερ Πλέιτ και Σάο Πάολο. Από γήπεδα, θα προσφέρονται αρχικά τα Καμπ Νόου, Ολντ Τράφορντ, Αλιάνζ, Έμιρειτς, Αλιάνζ Αρίνα και το eFootball Stadium.

Οι αγώνες online θα μπορούν να γίνονται cross-generation, δηλαδή θα μπορούν κάτοχοι Xbox One να παίζουν με κατόχους Xbox Series X/S και αντίστοιχα ανάμεσα σε PS5 και PS4.

Το επόμενο μεγάλο update θα κυκλοφορήσει το φθινόπωρο δωρεάν και θα περιλαμβάνει έναν σημαντικό αριθμό από έξτρα modes, όπως τα Creative Teams (κάτι σαν το FIFA Ultimate Team), το eFootball Creative League, το Tour Event, το Challenge Event, το Online Quick Match, το Cross platform matchmaking (και αγώνες μεταξύ κονσολών και PC), αλλά και το Online Match Lobby.

Για όσους θέλουν να αγοράσουν περιεχόμενο, ο τίτλος θα προσφέρει 3 διαφορετικούς τύπους χρημάτων, τα eFootball Coins (Premium), τα eFootball Points (που κερδίζονται μέσα από αγώνες) και τα GP (που κερδίζονται από αγώνες).

Στα μετέπειτα updates θα προστεθούν το Edit Mode και η εκμετάλλευση των haptic feedback και adaptive triggers για την έκδοση του PS5.