στην-σκιάθο-ο-κέρτ-ράσελ-και-γκόλντι-χό-33678
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 15.06.2017 | 11:12

Στην Σκιάθο ο Κέρτ Ράσελ και Γκόλντι Χόουν

Αρχίζουν να καταφθάνουν στη Σκιάθο και τις υπόλοιπες Σποράδες, διάσημα και αναγνωρίσιμα πρόσωπα του παγκόσμιου διεθνούς jet set για να κάνουν τις διακοπές τους και να απολαύσουν τις ομορφιές του νησιού.

Ήδη βρίσκονται στην πανέμορφη Σκιάθο ο Κερτ Ράσελ και η Γκόλντι Χόουν, οι οποίοι επιλέγουν σταθερά το νησί του Παπαδιαμάντη για τις καλοκαιρινές τους στιγμές ξεκούρασης. Οι δύο ηθοποιοί μένουν σε βίλα με θέα τη θάλασσα του Αιγαίου, απολαμβάνοντας τον ήλιο, το τοπίο και τις τοπικές σπεσιαλιτέ. Οι δύο διάσημοι καλλιτέχνες είναι απλοί και φιλικοί, επιλέγουν διάφορες παραλίες της Σκιάθου για να απολαύσουν το μπάνιο τους, ενώ προτιμούν να δειπνούν σε παραδοσιακά ταβερνάκια του νησιού δίπλα στο κύμα.

Οι διακοπές του διάσημου καλλιτεχνικού ζευγαριού στον αγαπημένο καλοκαιρινό τους προορισμό,θα διαρκέσουν τουλάχιστον δύο εβδομάδες, όσο τους το επιτρέπουν οι αυξημένες καλλιτεχνικές τους υποχρεώσεις.

Παράλληλα οι δύο διάσημοι ηθοποιοί δεν παραλείπουν να κάνουν μικρές εξορμήσεις στα διπλανά νησιά, έχοντας πάντα ως βάση τη Σκιάθο και τις φυσικές της ομορφιές