στην-περιφορά-της-εικόνας-του-αγίου-αι-511845
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 19.07.2018 | 19:24

Στην περιφορά της εικόνας του Αγίου Αιμιλιανού στο Λόφο Σκουζέ ο Γ. Πατούλης

Ο Πρόεδρος τoυ Ομίλου Ενεργών Πολιτών «Αθήνα Πρωτεύουσα Ξανά» Γ. Πατούλης παραβρέθηκε στη λιτάνευση της εικόνας του Αγίου Αιμιλιανού στον ομώνυμο Ιερό Ναό στο Λόφο Σκουζέ, η οποία πραγματοποιήθηκε παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας κ. Προκόπη Παυλόπουλου.

Σε κλίμα κατάνυξης, χοροστατούντος του Επισκόπου Θεσπιών και Πρωτοσύγκελου της Αρχιεπισκοπής Αθηνών αρχιμανδρίτη Συμεών  μαζί με πλήθος πιστών παρακολούθησε τη θεία λειτουργία και ακολούθως συνόδευσαν την περιφορά της εικόνας.

Ο κ. Πατούλης τιμήθηκε από τον προϊστάμενο του Ναού, Πατέρα Νικόλαο με τον Άρτο του Ναού για το κοινωνικό του έργο και την προσφορά του σε ευπαθείς κοινωνικές ομάδες που δοκιμάζονται από την κρίση.

Σε μήνυμα του ο Πρόεδρος του Ομίλου Ενεργών Πολιτών «Αθήνα Πρωτεύουσα Ξανά» επισήμανε:

« Θέλω να ευχηθώ σε όλους τους εορτάζοντες χρόνια πολλά και να συγχαρώ τον Πατέρα Νικόλαο για το έργο του και την ανιδιοτελή διάθεση προσφοράς που έχει για τους συνανθρώπους του.

Από εδώ το Λόφο Σκουζέ, μία από τις ομορφότερες περιοχές της Αθήνας, που όμως δυστυχώς παρουσιάζει σημεία εγκατάλειψης θέλω να υπογραμμίσω πως όλοι οι κάτοικοι της πρωτεύουσας αξίζουν μία καλύτερη ποιότητα ζωής και μία καλύτερη πόλη, πιο ασφαλή, πιο καθαρή, με πιο σύγχρονο πρόσωπο.

Συνομίλησα με τους κατοίκους της περιοχής και άκουσα με προσοχή τα καθημερινά προβλήματα που αντιμετωπίζουν.

Θα σταθούμε στο πλευρό τους και με την ουσιαστική στήριξη της εκκλησίας θα συνεχίσουμε τον αγώνα μας για μία καλύτερη Αθήνα».