Στην Κρήτη τα οχήματα της δωρεάς Λεμπιδάκη στην ΕΛΑΣ

Σε αντιπροσωπείες οχημάτων σε Ηράκλειο και Χανιά βρίσκονται τις τελευταίες ημέρες τα 30 οχήματα, τα οποία αγοράστηκαν με τα χρήματα της δωρεάς του Μιχάλη Λεμπιδάκη. Η παράδοσή

τους αναμένεται το προσεχές διάστημα, παρουσία της ηγεσίας της Αστυνομίας στην Κρήτη, αφού προηγουμένως έχει ξεκαθαρίσει πλήρως η κατανομή των οχημάτων και στις τέσσερις διευθύνσεις της Αστυνομίας στο νησί.

Τα περισσότερα οχήματα αναμένεται να δοθούν σε τμήματα και υπηρεσίες της Α.Δ Ηρακλείου, ακολούθως σε Χανιά, Ρέθυμνο και Ηράκλειο. Σύμφωνα με πληροφορίες, μόνο για τις υπηρεσίες του κέντρου της Δ.Α Ηρακλείου αναμένεται να δοθούν έξι οχήματα.

Πριν μερικές εβδομάδες με απόφαση της τότε υφυπουργού Οικονομικών Κατερίνας Παπανάτσιου, που δημοσιεύθηκε στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως «γίνεται αποδεκτή η από 10-1-2018 επιστολή πρόταση δωρεάς της ανώνυμης εταιρείας με την επωνυμία “ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΚΡΗΤΗΣ Α.Ε” προς το Ελληνικό Δημόσιο-Υπουργείο Εσωτερικών-Αρχηγείο Ελληνικής Αστυνομίας-Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Κρήτης».

Η δωρεά αφορά σε 30 συνολικά αυτοκίνητα, που θα κατανεμηθούν το προσεχές διάστημα στις δυνάμεις της ΕΛ.ΑΣ. στην Κρήτη, αξίας 646.319,02 ευρώ.

Πρόκειται για 29 καινούρια οχήματα και ένα μεταχειρισμένο, εκ των οποίων, 12 Volkswagen Golf, 6 Skoda Octavia, 10 Toyota Hilux, που προορίζονται να καλύψουν ανάγκες στις ορεινές περιοχές του νησιού, ένα Toyota Verso και ένα τζιπ Toyota Land Cruiser (μεταχειρισμένο).

ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΕΛΑΣ, ΚΡΗΤΗ, ΟΧΗΜΑΤΑ, ΔΩΡΕΑ, ΛΕΜΠΕΔΑΚΗ


ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!