στην-κυκλοφορία-τμήματα-της-ολυμπίας-95200
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 31.08.2016 | 13:17

Στην κυκλοφορία τμήματα της Ολυμπίας Οδού την Παρασκευή

Παρουσία του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα θα γίνει την Παρασκευή 2/9 η παράδοση στην κυκλοφορία των σηράγγων Δερβενίου και τμήματος Κορίνθου-Κιάτου της Ολυμπίας Οδού. Επίσης, ο κ. Τσίπρας μαζί με τον υπουργό Υποδομών Χρήστο Σπίρτζη θα επιθεωρήσουν τα εργοτάξια κατά μήκος της Ολυμπίας Οδού (αυτοκινητόδρομος Κορίνθου-Πατρών) αλλά και των εργασιών ολοκλήρωσης της σήραγγας Κλόκοβας της Ιονίας Οδού (αυτοκινητόδρομος Αντιρρίου-Ιωαννίνων).

Η εκδήλωση παράδοσης στην κυκλοφορία του τμήματος Αρχαία Κόρινθος-Κιάτο μήκος 20 χιλιομέτρων που αποτελεί το πρώτο πλήρες τμήμα του αυτοκινητοδρόμου της Ολυμπίας Οδού στην οποία και θα απευθύνει χαιρετισμό ο πρωθυπουργός, θα γίνει στο Σταθμό Εξυπηρέτησης Αυτοκινήτων Κιάτου στο 16ο χιλιόμετρο στις 11.00 το πρωί.

Η παράδοση στην κυκλοφορία των δύο σηράγγων παράκαμψης του Δερβενίου Κορινθίας μήκος 670 και 535 μέτρων αντίστοιχα και της νέας γέφυρας διέλευσης του νοτίου κλάδου του αυτοκινητοδρόμου στον ποταμό Δερβένι μήκος 122 μέτρων θα γίνει από τον πρωθυπουργό στη 1.00 το μεσημέρι στην είσοδο της πρώτης σήραγγας Δερβενίου.

Η επιθεώρηση του πρωθυπουργού στις δίδυμες σήραγγες της Κλόκοβας Αιτωλοακαρνανίας της Ιονίας Οδού μήκους 2,9 χιλιόμετρα ανά κλάδο και κατεύθυνση θα γίνει στις 4 το απόγευμα στην είσοδο των σηράγγων στην περιοχή Ρίζα Αιτωλοακαρνανίας.