στην-ευελπίδων-η-35χρονη-που-φέρεται-να-787243
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 11.06.2020 | 19:43

Στην Ευελπίδων η 35χρονη που φέρεται να πέταξε το βιτριόλι -Μαζί της ο Κεχαγιόγλου

Λίγο πριν τις 7.30 το απόγευμα της Πέμπτης (11/06), η 35χρονη οδηγήθηκε στην Ευελπίδων, υπό δρακόντεια μέτρα.

Στα δικαστήρια της Ευελπίδων και ο δικηγόρος Σάκης Κεχαγιόγλου  προκειμένου να αναλάβει την υπεράσπισή της για την επίθεση με βιτριόλι σε βάρος της 34χρονης Ιωάννας.

Ο κ. Κεχαγιόγλου, ανέφερε ότι η οικογένεια και τα αδέρφια της 35χρονης απευθύνθηκαν στο γραφείο του προκειμένου να αναλάβει την υπεράσπισή της. Όπως είπε ο δικηγόρος, αποδέχθηκε την παράκληση της οικογένειας, ενώ στη συνέχεια συμπλήρωσε πως το μόνο που μένει είναι η τυπική ανάθεση της εντολής από την συλληφθείσα ενώπιον του ανακριτή.

Η 35χρονη φέρεται να υποστηρίζει ότι είναι αθώα και αρνείται την εμπλοκή της στην υπόθεση της επίθεσης με βιτριόλι κατά της Ιωάννας, ωστόσο, οι αστυνομικές Αρχές -αναφέρουν ασφαλείς πληροφορίες- φαίνεται πως έχουν στη διάθεσή τους ισχυρά στοιχεία που την ενοχοποιούν.

Στην κατοχή της 35χρονης βρέθηκε μια τηλεκάρτα – με την οποία κάλεσε εταιρεία ραδιοταξί – καθώς και μια περούκα. Σύμφωνα με τις πληροφορίες η εταιρεία στην οποία εργάζεται η 35χρονη είχε συνεργασία με την ασφαλιστική εταιρεία όπου δουλεύει η Ιωάννα και οι δύο γυναίκες κατάγονται από τον ίδιο νομό, την Αιτωλοακαρνανία.

Οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών και του Τμήματος Ασφαλείας Καλλιθέας έφτασαν στα ίχνη της, έπειτα από την επεξεργασία τηλεφωνικών συνδιαλέξεων, από υλικό καμερών ασφαλείας και τη διασταύρωση κάποιων στοιχείων που τους οδηγούν στο συμπέρασμα ότι πρόκειται για τη γυναίκα που έριξε βιτριόλι στην Ιωάννα.