στη-μάνη-έτσι-καθαρίζουμε-τις-δουλει-929334
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 03.08.2021 | 15:15

«Στη Μάνη έτσι καθαρίζουμε τις δουλειές μας» – Ανατριχιαστικά τα στοιχεία της γυναικοκτονίας στη Σωτηρίτσα

Συγκλονίζουν τα στοιχεί από τη δολοφονία στη στη Σωτηρίτσα στη Λάρισα. Θύμα μια 43χρονη, η οποία έπεσε νεκρή από τους αλλεπάλληλους πυροβολισμούς του 54χρονου συζύγου της.

Σύμφωνα με πληροφορίες το ζευγάρι δεν έμενε στη Λάρισα. Έμενε στην Αθήνα και ήταν σε σε διάσταση τον τελευταίο καιρό.

Η 43χρονη είχε επισκεφτεί τη Λάρισα με τα τρία της παιδιά προκειμένου να βοηθήσει στην οικογενειακή επιχείρηση επειδή ο αδελφός της ήταν άρρωστος.

Φαίνεται δε πως είχε ξεκινήσει τις νομικές διαδικασίες προκειμένου να πάρει διαζύγιο από τον 54χρονο.

Ο 54χρονος άνδρας έφτασε το καφενείο στο οποίο βρισκόταν η 43χρονη και την πυροβόλησε λίγο μετά τις 10:30 το πρωί.

«Βολές σε καίρια σημεία στο θώρακα, αλλά και μια βολή στο κεφάλι από περίστροφο, δέχθηκε η 43χρονη γυναίκα που δολοφονήθηκε στη Σωτηρίτσα του νόμου Λάρισας», δήλωσε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ η ιατροδικαστής Ρουμπίνη Λεοντάρη από το σημείο του εγκλήματος όπου βρίσκεται.

Όπως τόνισε η κ. Λεοντάρη, η βολή στο κεφάλι της 43χρονης έχει τεράστιο ενδιαφέρον και εξετάζεται το ενδεχόμενο να πρόκειται για «χαριστική βολη». Υπενθυμίζεται ότι το άγριο έγκλημα σημειώθηκε σημερα το πρωί μέσα σε κατάστημα στην περιοχή της Σωτηρίτσας στα παράλια του νομού Λάρισας.

Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες, τη 43χρονη γυναίκα την σκότωσε ο σύζυγός της πυροβολώντας την με τουλάχιστον 8 σφαίρες.

Σύμφωνα με πληροφορίες που δημοσιεύει το theTOC, πελάτης της ταβέρνας -καφενείου που ήταν μπροστά στο έγκλημα, ανέφερε ότι ο συζυγοκτόνος εμφανίστηκε στο μαγαζί και τον ρώτησε: «πού είναι η…», δηλαδή η γυναίκα του. Όταν ο πελάτης απάντησε «πίσω στην κουζίνα», πήγε στον χώρο που βρισκόταν η 43χρονη σύζυγός του και σε λίγο ακούστηκαν πυροβολισμοί.

Βγήκε αφού είχε τελέσει το φονικό και απευθυνόμενος στον ίδιο πελάτη είπε, «πάρτε την αστυνομία και ειδοποιήστε ότι σκότωσα τη γυναίκα μου». Ο άνθρωπος τον ρώτησε «γιατί το έκανες ρε» κι εκείνος ατάραχος απάντησε: «Στη Μάνη έτσι καθαρίζουμε τις δουλειές μας».