το-στερνό-αντίο-στον-σωκράτη-κόκκαλη-φ-512081
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 20.07.2018 | 11:39

Το στερνό αντίο στον Σωκράτη Κόκκαλη (φωτο)

Σε κλίμα βαθιάς θλιψης για τον ξαφνικό και αδόκητο θάνατό του, ψάλλεται αυτή την ώρα η εξόδιος ακολουθία για τον Σωκράτη Σ. Κόκκαλη, που χάθηκε μόλις στα 34 του χρόνια. Οι γονείς -που ζουν τον ύψιστο πόνο που μπορεί να βιώσει άνθρωπος, αυτόν της απώλειας παιδιού- τα αδέλφια του, οι συγγενείς και οι φίλοι της οικογένειας και άνθρωποι του ευρύτερου επαγγελματικού και κοινωνικού της περίγυρου απευθύνουν το ύστατο χαίρε.

Λίγο πριν την έναρξη της εξοδίου ακολουθίας έφτασαν στον Μητροπολιτικό Ναό, μεταξύ άλλων, ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, Άδωνις Γεωργιάδης, ο δήμαρχος Πειραιά, Γιάννης Μώραλης, ο επιχειρηματίας, Βαγγέλης Μαρινάκης, ο Κώστας Λαλιώτης, η Έλλη Στάη, ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος, καθώς και πολλοί πρώην παίκτες και προπονητές του Ολυμπιακού.

Θα ακολουθήσει η κηδεία του σε πολύ στενό οικογενειακό κύκλο στο Α’ Νεκροταφείο Αθηνών, εκεί όπου θα πουν όλοι το τελευταίο αντίο στον μικρότερο γιο του Σωκράτη και της Ελένης Κόκκαλη.

Ο Σωκράτης Σ. Κόκκαλης έσβησε το περασμένο Σάββατο από ανακοπή καρδιάς, σε ένα ξενοδοχείο του Κλίβελαντ, στο Οχάϊο, όπου βρισκόταν για επαγγελματικό ταξίδι.

Η ανακοίνωση της οικογένειας

Με ανακοίνωσή της, η οικογένεια Κόκκαλη «ευχαριστεί θερμά για το μεγάλο και συγκινητικό κύμα συμπαράστασης» στο πένθος της για το θάνατο του Σωκράτη Σ. Κόκκαλη.

«Η έκφραση της αγάπης από το οικογενειακό, το στενό και ευρύτερο φιλικό και επαγγελματικό περιβάλλον, καθώς και τα μηνύματα από όλη την κοινωνία μας δίνουν δύναμη τη δύσκολη αυτή ώρα και τιμούν την προσωπικότητα και τη μνήμη του αγαπημένου μας γιου και αδερφού».

Αντί στεφάνων η οικογένεια επιθυμεί, όποιος θέλει να καταθέσει χρήματα στο «Μαζί για το Παιδί», (www.mazigiatopaidi.gr) και στον οργανισμό «ΕΛΙΖΑ» (www.eliza.org.gr).

swt3 
swt1
swt2

fasoulas
ioannidis1

laliotis1
elli-stai
lykourentzos