στέφανος-τσιτσιπάς-θα-κάνω-το-εμβόλιο-829726
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 20.09.2021 | 13:03

Στέφανος Τσιτσιπάς: Θα κάνω το εμβόλιο

Για τις δηλώσεις του που προκάλεσαν πολλές αντιδράσεις, το εμβόλιο κατά του κορονοϊού, τα Χάροντς και όσα συμβαίνουν στους αγώνες του τένις μίλησε ο Στέφανος Τσιτσιπάς, στον ΑΝΤ1 και τον Γιώργο Λιάγκα.

Αναφορικά με το εμβόλιο κατά του κορονοϊού και τις δηλώσεις του που συζητήθηκαν γι’ αυτό, ο ίδιος απάντησε πως «εγώ προσωπικά ποτέ δεν προώθησα τον εμβολιασμό και για να το ξεκαθαρίσω δεν ήμουν ποτέ κατά του. Η άποψη μου δεν είναι η καλύτερη όταν έχει να κάνει με ιατρική. Σε ερωτήσεις για τένις είμαι καλύτερος» είπε και αποκάλυψε ότι εντός του έτους θα κάνει το εμβόλιο, όχι όμως γιατί έχει πειστεί αλλά γιατί μόνο έτσι θα έχει μια κανονική ζωή. «Θα κάνω το εμβόλιο, θα συμβεί σίγουρα φέτος. Δεν θα υπάρχει άλλο ενδεχόμενο σύντομα, οπότε…» σημείωσε συμπληρώνοντας «θα το κάνω για να έχω μια κανονική ζωή. Τους πάντες έχει ενοχλήσει η κατάσταση με τον κορονοϊό, αλλά πρέπει ο ένας να βοηθάμε τον άλλον».

Για τις δηλώσεις που είχε κάνει για τα Χάρορντς και προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων, ο Στέφανος Τσιτσιπάς δήλωσε στον Γιώργο Λιάγκα ότι «δεν έχω μετανιώσει για όσα έχω δηλώσει. Είναι δικές μου απόψεις και γνώμες, δεν υπάρχει κάτι αρνητικό πίσω από αυτό. Δεν με ενοχλεί το κράξιμο, γιατί δεν τα κοιτάω. Μου τα λένε οι συγγενείς και οι φίλοι μου, οπότε μετά τα διαβάζω».

«Έχω νιώσει άσχημα και ντροπή γι’ αυτά που έχω κάνει»

«Μέσα μου βαθιά θεωρώ τον εαυτό μου από τους καλύτερους τενίστες στον κόσμο, αλλά φυσικά αυτό θα πρέπει να το αποδείξω στο γήπεδο. Είμαι κάποιος που μου αρέσει να παίρνω τον χρόνο μου στην τουαλέτα. Όχι όσο χρόνο παίρνουν οι γυναίκες αλλά σχετικά πολύ. Δεν καθυστερώ στην τουαλέτα για να σπάσω τα νεύρα των αντιπάλων μου. Δεν με συμφέρει και πολύ, οπότε δεν το κάνω επίτηδες. Όσον αφορά στα ξεσπάσματα, ναι έχουν υπάρξει στιγμές που έχω νιώσει άσχημα και ντροπή γι’ αυτά που έχω κάνει. Μαθαίνω από αυτές τις στιγμές, μεγαλώνω και καταλαβαίνω ότι δεν πρέπει να τα κάνω αυτά», τόνισε σε άλλο σημείο ο Στέφανος Τσιτσιπάς.