στεφανίδου-κατά-κούγια-εγώ-δεν-έβγαλ-537244
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 30.05.2023 | 18:43

Στεφανίδου κατά Κούγια: «Εγώ δεν έβγαλα από την κα Πισπιρίγκου εκατομμύρια…»

Η Τατιάνα Στεφανίδου θέλησε μέσα από την εκπομπή της να τοποθετηθεί για τις δηλώσεις που έκανε ο Αλέξης Κούγιας εναντίον της ίδιας και άλλων εκπομπών.

Ο γνωστός ποινικολόγος είχε αναφέρει στους δημοσιογράφους που βρίσκονταν σήμερα έξω από το δικαστικό μέγαρο: «Επάνω στο πτώμα της γυναίκας αυτής, στην κυριολεξία, έγιναν εκατομμυριούχοι η κα Κουτσελίνη, η κα Στεφανίδου, ο σύζυγός της και όλοι οι διάφοροι παρουσιαστές γιατί δεν έχουν θέματα και ασχολούνται με ανθρώπους οι οποίοι είναι ανήμποροι να αντιδράσουν… Θα έρθει η ώρα τους, θα έρθουν οι αγωγές, θα έρθουν οι μηνύσεις και όλοι θα λογοδοτήσουν».

Η Τατιάνα Στεφανίδου απάντησε στον Αλέξη Κούγια από τον «αέρα» της εκπομπής της:

«Στο δικαστήριο το διακύβευμα δεν είναι τι παίζουν οι εκπομπές… Στο δικαστήριο συζητήθηκε η ουσία… Το θέμα του δικαστηρίου είναι, η γυναίκα αυτή η οποία κατηγορείται ως η χειρότερη φόνισσα όλων των εποχών σε αυτή τη χώρα, έχει σκοτώσει την Τζωρτζίνα; Και τα επόμενα δικαστήρια θα διερευνήσουν, έχει σκοτώσει και τα άλλα δύο μωρά; Αυτό είναι το ουσιαστικό.

Τώρα, έξω από το δικαστήριο, καλές οι δηλώσεις, φταίει η Στεφανίδου, θησαύρισε, περίμενε την Πισπιρίγκου να θησαυρίσει. Εγώ δεν πληρώνομαι, δεν ξέρω. Φαντάζομαι ο κος Κούγιας έχει κάποια αμοιβή από την κα Πισπιρίγκου. Εγώ δεν έβγαλα από την ίδια εκατομμύρια, δεν ξέρω αν ο ίδιος πληρώνεται, πόσα χρήματα έχει πάρει, δεν θα ερευνήσω την αμοιβή του.

Έξω από τη δίκη ακούστηκαν και δηλώσεις άσχετες με τα όσα ακούστηκαν μέσα, με θέματα που έχουν να κάνουν με το τι παίζουν οι εκπομπές. Κάθε φορά το ίδιο τροπάριο, αν παίζει η Κουτσελίνη και τι παίζει η Στεφανίδου, αν παίζει ο Ευαγγελάτος, οι κακοί αυτοί δημοσιογράφοι που αυτοί τα προκάλεσαν όλα. Ωραία, άλλα λόγια να αγαπιόμαστε».