Στάση εργασίας για τους εργαζόμενους στις Δ/νσεις Μεταφορών & Επικοινωνιών και ΚΤΕΟ

Κήρυξη Στάσης Εργασίας για τους εργαζόμενους στις Διευθύνσεις Μεταφορών & Επικοινωνιών και ΚΤΕΟ, του Συλλόγου Υπαλλήλων Περιφέρειας Αττικής, την Δευτέρα 4 Φεβρουαρίου 2019, από την έναρξη της εργασίας έως τις 11.00 π.μ., ζητώντας την επίλυση των προβλημάτων στις εξετάσεις οδήγησης
Την ίδια μέρα, στις 8 το πρωί, θα πραγματοποιηθεί συγκέντρωση, έξω από το κτήριο της Διεύθυνσης Μεταφορών Κ.Τ. (Χολαργός)

Ο Σύλλογος διεκδικεί,

1. Πληρωμή των οφειλόμενων αποζημιώσεων. Νομοθετική ρύθμιση της συνέχισης εκτός ωραρίου του έργου των εξετάσεων οδήγησης και της χορήγησης της σχετικής αποζημίωσης.

2. Επαναφορά της χορήγησης της αποζημίωσης στους εργαζομένους, που εκτελούν το λεγόμενο βοηθητικό έργο των εξετάσεων.

3. Απόσυρση της απόφασης για την ανανέωση της άδειας οδήγησης των οδηγών με πρακτικές εξετάσεις, μετά τη συμπλήρωση της ηλικίας των εβδομήντα τεσσάρων (74) ετών και νομοθέτηση δωρεάν ιατρικών εξετάσεων από τα δημόσια Νοσοκομεία, για όλους τους υποψήφιους οδηγούς (παλιούς και νέους).

ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ, ΣΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΚΤΕΟ, ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ


ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!