στάνκογλου-οι-πρώτες-δηλώσεις-μετά-τη-1101473
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 05.12.2022 | 21:28

Στάνκογλου: Οι πρώτες δηλώσεις μετά την απειλή με όπλο που δέχτηκε από οδηγό ταξί

Τις πρώτες του δηλώσεις αναφορικά με την απειλή με όπλο που όπως κατήγγειλε δέχτηκε από οδηγό ταξί στο κέντρο της Αθήνας έκανε ο ηθοποιός Γιάννης Στάνκογλου.

«Αυτό που έχει γίνει υπάρχει στην κατάθεση που έχω κάνει. Αυτό είναι. Από εκεί και έπειτα δεν έχω να πω τίποτα. Αφήνω τη Δικαιοσύνη και την Αστυνομία να κάνει τη δουλειά της. Οπότε δεν έχω να πω τίποτα άλλο» ανέφερε ο Γιάννης Στάνκογλου στην κάμερα της εκπομπής «Mega Καλημέρα».

Υπενθυμίζεται πως το σοβαρό περιστατικό σημειώθηκε στην οδό Αμερικής στο Σύνταγμα, όπου μετά από διαπληκτισμό ένας οδηγός ταξί φέρεται αρχικά να απείλησε με περίστροφο τον Γιάννη Στάνκογλου και στη συνέχεια να αποπειράθηκε να τον πατήσει με το ταξί.

Όλα ξεκίνησαν όταν την ώρα που ο ηθοποιός οδηγούσε το αυτοκίνητό του ένας οδηγός ταξί μπήκε ξαφνικά στη λωρίδα του, με κίνδυνο να τον εμβολίσει. Ο ηθοποιός διαμαρτυρήθηκε, ακολούθησε διαπληκτισμός μεταξύ των δύο ανδρών, μέχρι που ο Γιάννης Στάνκογλου κατέβηκε κάτω για να πάρει τις πινακίδες του ταξί.

Τότε ο αυτοκινητιστής έβγαλε περίστροφο και τον απείλησε, ενώ στη συνέχεια μπήκε στο ταξί και επιχείρησε να τον πατήσει. Τελικά, διέφυγε και εξαφανίστηκε.