στάνκογλου-έχω-φάει-γεννητικά-όργαν-1128073
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 26.01.2023 | 20:00

Στάνκογλου: Έχω φάει… γεννητικά όργανα ταύρου

Ο Γιάννης Στάνκογλου παραχώρησε μία συνέντευξη στην εκπομπή «Happy Day» και αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στον ρόλο του στην επιτυχημένη σειρά του Alpha «Αυτή η νύχτα μένει», αλλά και στην πιο δύσκολη σκηνή.

Επιπλέον σε άλλο σημείο της συνέντευξής του ο ηθοποιός μίλησε και για τις εμπειρίες που είχε σε πολλά από τα ταξίδια του.

Όσον αφορά τον ρόλο του και τις εξελίξεις στο «Αυτή η νύχτα μένει»: «Δεν θα σας αποκαλύψω αν ο ρόλος που υποδύομαι έχει κάνει φόνο. Θα σας έχω εκεί να… βράζετε στο ζουμί σας. Το γνωρίζω. Είναι καλός άνθρωπος ο Χρήστος, απλώς είναι προδομένος και πληγωμένος. Πολλές φορές μπορεί γι’ αυτόν τον λόγο να μην κάνει το σωστό» είπε ο τηλεοπτικός «Χρήστος».

Για την πιο δύσκολη σκηνή με τον Βασίλη Μπισμπίκη, ο Γιάννης Στάνκογλου τόνισε: «Η πιο δύσκολη σκηνή ήταν αυτή που τον δέρνω. Ήταν δύσκολη υποκριτικά για εμένα σε σχέση με την ψυχολογία του χαρακτήρα, με αυτά που του έλεγα και με το να χτιστεί μία σκηνή μάχης. Έχει δυσκολίες το σίριαλ αυτό. Ο χαρακτήρας μου κρύβει πράγματα και μία μεγάλη αλήθεια που είναι δύσκολη να την κουβαλήσεις, γιατί έρχεσαι αντιμέτωπος με μία άλλη αλήθεια, οπότε το να κρύψεις πράγματα στην υποκριτική είναι πολύ δύσκολο».

«Έχω φάει γεννητικά όργανα ταύρου»

Ο Γιάννης Στάνκογλου μίλησε και για τις εμπειρίες του μέσα από τα ταξίδια που έχει κάνει: «Έχω κάνει πολλά ωραία ταξίδια, το καλύτερο ήταν στη Γουατεμάλα. Θυμάμαι να περπατάμε σε ένα βουνό πολύ απομακρυσμένο και κάποια στιγμή σκάνε δύο πιτσιρίκια με την παραδοσιακή τους στολή κι επειδή δεν βλέπουν συχνά ξένο κόσμο, ντράπηκαν κι έφυγαν, χάθηκαν μέσα στη ζούγκλα. Έχω κινδυνεύσει σε ταξίδι, και με φίδι έχω έρθει πολύ κοντά, και έχω αρρωστήσει κι έχω περάσει 3-4 μέρες στο κρεβάτι, έπαθα κάτι από φαγητό. Έχω φάει κουκούλι ωμό, κροκόδειλο, γεννητικά όργανα ταύρου, έχω φάει διάφορα… Ήταν νοστιμότατα όλα» είπε ο ηθοποιός.