στα-τρίκαλα-η-1η-πανελλήνια-συνάντηση-δ-674273
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 04.09.2019 | 15:26

Στα Τρίκαλα η 1η Πανελλήνια Συνάντηση Διδύμων στις 22 Σεπτεμβρίου

Η 1η Πανελλήνια Συνάντηση Διδύμων θα πάρει σάρκα και οστά στα Τρίκαλα την Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου, όπως τονίστηκε σήμερα το μεσημέρι στη διάρκεια της συνέντευξης τύπου που παραχώρησαν οι εμπνευστές αυτής της ιδέας και η αρμόδια αντιδήμαρχος Βασιλένα Μητσιάδη.

Η ιδέα για αυτή την πρωτότυπη συνάντηση, αναφέρθηκε, πως ανήκει στις τρικαλινές δίδυμες Κατερίνα και Αθανασία Φάλια, με την πρώτη να δηλώνει πως η συνάντηση αυτή αποτελεί μια πρώτης τάξης ευκαιρία «να γνωριστούμε, να συναντηθούμε, να ανταλλάξουμε εμπειρίες».

Από την πλευρά του δήμου Τρικκαίων, η αρμόδια αντιδήμαρχος Βασιλένα Μητσιάδη, είπε πως η δημοτική αρχή, βρήκε εξαιρετική την ιδέα, και αποφάσισε να σταθεί αρωγός σε αυτή την προσπάθεια. Μάλιστα η Αθανασία Φάλια δεν παρέλειψε να τονίσει ακόμη, πως το ενδιαφέρον είναι αρκετά έντονο από διδύμους από όλη την Ελλάδα, – από Έδεσσα μέχρι την Πελοπόννησο οι αιτήσεις – ενώ οι συνδιοργανωτές, όπως τονίζεται σε σχετική ανακοίνωση της δημοτικής αρχής, κάνουν λόγο για μια «υποχρέωση» των επισκεπτών: «Όσοι είναι δίδυμοι, ανεξαρτήτως ηλικίας, να είναι ντυμένοι ομοιόμορφα, δείχνοντας ακριβώς αυτή την ομοιότητα – διαφορετικότητα».

Πηγή – Φωτογραφία: Trikalavoice