στα-πετράλωνα-οι-έρευνες-για-το-δολοφό-406422
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 03.11.2017 | 08:52

Στα Πετράλωνα οι έρευνες για το δολοφόνο της Δώρας -Νέα στοιχεία

Στα Πετράλωνα στρέφονται πλέον οι έρευνες της Ασφάλειας Αττικής, προκειμένου να βρουν τον “μίτο της Αριάδνης” που θα τους οδηγήσει στον δράστη της στυγερής δολοφονίας της εφοριακού Δώρας Ζέμπερη.

Με δεδομένο ότι το προτελευταίο σήμα που εξέπεμψε το κινητό της άτυχης 32χρονης στα χέρια του δολοφόνου της ήταν στην περιοχή των Πετραλώνων και στη συνέχεια στην Ομόνοια, και μάλιστα από την ίδια κεραία, κάνει τους αστυνομικούς του Τμήματος Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής να εξετάζουν ένα βάσιμο σενάριο.

Σύμφωνα με την εφημερίδα “Espresso”, εξετάζεται πολύ σοβαρά το ενδεχόμενο ο δράστης μετά τα Πετράλωνα που ανιχνεύεται μέσω τηλεφώνου να έκλεισε το κινητό στην Ομόνοια και στη συνέχεια να κατέφυγε σε κάποιο σπίτι στην πρώτη περιοχή, ώστε να χαθούν τα ίχνη του.

Ίσως, λοιπόν, ο δράστης, όπως όλα δείχνουν, να πέρασε πρώτα από τα Πετράλωνα, πιθανώς σε κάποιο κατάλυμα που διαθέτει εκεί και στη συνέχεια να έφτασε έως την ευρύτερη περιοχή της Ομονοίας που καλύπτει η συγκεκριμένη κεραία, με πρόθεση πάντα να πουλήσει το κινητό.

Από εκεί και έπειτα, τα ίχνη και βέβαια το στίγμα του κινητού χάνονται, καθώς το σενάριο αναφέρει ότι είτε ο κλεπταποδόχος, είτε όποιος το αγόρασε στα σοκάκια γύρω από την Ομόνοια να κατάλαβαν ότι δεν είναι “καθαρό” και να το πέταξαν.

Παρόλα αυτά οι αστυνομικοί της Ασφάλειας εξακολουθούν να αναζητούν στοιχεία και μάλιστα πόρτα – πόρτα, τόσο στην Ομόνοια και στα γύρω κακόφημα στενά από αυτή, όσο και σε συγκεκριμένες γειτονιές των Πετραλώνων,

Πλέον, με βάση τα λιγοστά μέχρι στιγμής στοιχεία, φαίνεται ότι το κίνητρο της φρικτής δολοφονίας της 32χρονης εφοριακού ήταν η ληστεία με ενδεχόμενη σεξουαλική επίθεση.

Στα εργαστήρια της ΕΛΑΣ γίνονται προσπάθειες προκειμένου να “καθαρίσουν” ένα βίντεο που εξασφάλισαν οι αστυνομικοί από σημείο κοντά στο Β’ νεκροταφείο και στο οποίο εμφανίζεται ένα άτομο να διαγράφει περίεργη διαδρομή κοντά στη λεωφόρο Ηρακλείου.