στα-δικαστήρια-θεσσαλονίκης-ο-αρνητή-685040
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 02.12.2021 | 12:46

Στα δικαστήρια Θεσσαλονίκης ο αρνητής πατέρας που μήνυσε εκπαιδευτικούς (βίντεο)

Ενώπιον της εισαγγελικής αρχής βρίσκεται ο αρνητής πατέρας των μέτρων κατά του κορωνοϊού από τη Μενεμένη Θεσσαλονίκης, ο οποίος κρατείται για ψευδή καταμήνυση καθώς φέρεται να κατέθεσε μήνυση κατά των εκπαιδευτικών του σχολείου του γιου του που ζητούσαν χρήση μάσκας και διαγνωστικό self test για να παρακολουθήσει το παιδί μαθήματα.

Κατά την άφιξή του στο δικαστικό μέγαρο Θεσσαλονίκης το πρωί της Πέμπτης ο πατέρας αρνητής δεν έκανε καμία δήλωση.

Υπενθυμίζεται πως ο πατέρας κατέθεσε μήνυση εναντίον των εκπαιδευτικών, εξέλιξη για την οποία ενημερώθηκε ο εισαγγελέας, ο οποίος ζήτησε την κράτησή του για ψευδή καταμήνυση. Το περιστατικό συνέβη το πρωί της Τετάρτης σε Γυμνάσιο, στην Μενεμένη Θεσσαλονίκης.

Στα δικαστήρια μαζί με τον πατέρα αρνητή των μέτρων κατά του κορωνοϊού από τη Μενεμένη κατέφθασε μάλιστα και ένας φίλος του που συνελήφθη χθες καθώς κατέθεσε μήνυση κατά του διοικητή του τμήματος, όταν πήγε να επισκεφθεί τον φίλο του στα κρατητήρια.

Ο άνδρας ηλικίας 55 ετών πήγε χθες να επισκεφτεί τον 45χρονο πατέρα και φίλο και στο κρατητήριο ο ίδιος αρνήθηκε να φορέσει μάσκα και να προσκομίσει πιστοποιητικό εμβολιασμού, νόσησης ή αρνητικό rapid ή PCR test και κατέθεσε μήνυση κατά του διοικητή του τμήματος οπότε και συνελήφθη με την κατηγορία της ψευδούς καταμήνυσης.

Κατά την άφιξή του στο δικαστικό μέγαρο Θεσσαλονίκης το πρωί της Πέμπτης ο 55χρονος επέδειξε στις κάμερες τις χειροπέδες που του φορούσαν και δήλωσε: «Μηνύσαμε τον διοικητή του αστυνομικού τμήματος και μας συνέλαβαν».

Και σε ερώτηση σχετικά με τον λόγο της μήνυσης ανέφερε: «Για τα βασανιστήρια που βλέπετε κι εσείς».

Σημειώνεται πως ο άνδρας είχε απασχολήσει τις αρχές και πριν από δύο μήνες περίπου καθώς είχε προκαλέσει ένταση σε κομμωτήριο όπου δεν ήθελε να φορέσει μάσκα ενώ απαίτησε να τον κουρέψει και υπάλληλος του κομμωτηρίου η οποία θα έπρεπε να είναι ανεμβολίαστη και φυσικά… να μην φοράει ούτε εκείνη μάσκα.

Στη συνέχεια ο αρνητής έκανε μήνυση και αγωγή ζητώντας 10.000 ευρώ. Στην αγωγή του ανέφερε ότι η ιδιοκτήτρια αρνήθηκε να τον εξυπηρετήσει και προσπάθησε να του επιβάλει «βασανισμό».

πηγή: thesstoday.gr