στα-δικαστήρια-πάει-τον-αντ1-ο-τούρκος-π-542132
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 08.10.2018 | 16:23

Στα δικαστήρια πάει τον ΑΝΤ1 ο Τούρκος παραγωγός, Acun

Επικίνδυνες για την ελληνική παραγωγή του «Nomads» και για ολόκληρο τον ΑΝΤ1 φαίνεται ότι μπορεί να αποβούν οι μεγάλες αλλαγές που αποφάσισαν τα δύο μέρη να κάνουν στη φετινή δεύτερη σεζόν του ριάλιτι επιβίωσης.

Ο λόγος; Οι αλλαγές αυτές, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής «Στην Φόρα» με τον Φίλιππο Καμπούρη, έχουν κάνει έξαλλο τον Τούρκο παραγωγό του Survivor, Acun Illicali, ο οποίος ετοιμάζεται να κινηθεί νοιμικά εναντίον του σταθμού.

Οι αλλαγές στους κανονισμούς και στη δομή του παιχνιδιού, κατά πληροφορίες της εκπομπής, μετέτρεψαν το «Νοmads» σε έναν κλώνο του «Survivor» και ο Τούρκος παραγωγός δεν μπορεί να το αφήσει χωρίς να πάρει τα μέτρα του.

Κάτι αντίστοιχο είχε κάνει και με την φτηνή αντιγραφή του ριάλιτι του ΣΚΑΪ, το Survival, όταν αυτό προβλήθηκε πέρυσι από τη συχνότητα του Epsilon.

Τότε ο Acun είχε χάσει τα ασφαλιστικά μέτρα αλλά τώρα αναμένεται να επιστρέψει δριμύτερος υπερασπιζόμενος τα χρήματα που δίνονται για τα δικαιώματα της εκπομπής παραγωγής του.

Αν οι πληροφορίες ισχύουν έναν νέο μέτωπο ανοίγει ανάμεσα στα δύο κανάλια και τις εταιρείες παραγωγής και ο ΑΝΤ1 μπαίνει σε νέα μπλεξίματα.

Πηγή: dailymedia.gr