στα-δικαστήρια-για-μια-κάρτα-sim-που-αγόρ-823405
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 21.09.2020 | 10:28

Στα δικαστήρια για μια κάρτα sim που αγόρασε πριν 9 χρόνια

Για μία κάρτα sim κινητής τηλεφωνίας που είχε προμηθευτεί πριν από 9 χρόνια από κατάστημα στη Ρόδο, βρέθηκε 28χρονος κατηγορούμενος στο Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων Πειραιά για ληστεία και κλοπές!

Η υπόθεση, σύμφωνα με το rodiaki.gr, εκδικάστηκε προχθές και το αρμόδιο δικαστήριο κάνοντας δεκτούς τους αυτοτελείς ισχυρισμούς της συνηγόρου υπεράσπισης του 28χρονου αλλοδαπού κας Μαρίας Κρικοπούλου, σύμφωνα με τους οποίους ο ίδιος το επίμαχο διάστημα δεν είχε μετακινηθεί από το νησί μας, τον έκρινε αθώο!

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά και αναφέρονται και στη δικογραφία, ο 28χρονος κατηγορούνταν ότι το χρονικό διάστημα από το τέλος Δεκεμβρίου 2011 έως τις αρχές Φεβρουαρίου 2012, μαζί με άλλα δύο άτομα διέπραξε ληστεία αλλά και κλοπές στον Πειραιά!

Η εμπλοκή του στην υπόθεση και η παραπομπή του στη δικαιοσύνη, ξεκίνησε με αφορμή μία κάρτα κινητής τηλεφωνίας η οποία ταυτοποιήθηκε από τους αστυνομικούς που διερευνούσαν την υπόθεση ότι είχε χρησιμοποιηθεί σε μία από τις ληστείες.

Η κάρτα αυτή, ανήκε στον 28χρονο, ο οποίος, όπως διαπιστώθηκε, την είχε αγοράσει το 2011 από κατάστημα στη Ρόδο όπου διέμενε μαζί με την οικογένεια του και μάλιστα την περίοδο εκείνη φοιτούσε στο Λύκειο. Η κάρτα αυτή στη συνέχεια δόθηκε από την αδελφή του 28χρονου στον τότε φίλο της και έκτοτε η οικογένεια ουδεμία σχέση είχε με αυτήν, όμως ούτε διακοπή σύνδεσης έγινε με αποτέλεσμα να βρεθεί ο κάτοχός της κατηγορούμενος και μάλιστα σε βαθμό κακουργήματος.

Τελικά ο 28χρονος κατάφερε να αποδείξει προχθές ότι ουδεμία σχέση είχε με όσα διαπράχθηκαν στον Πειραιά αφού το συγκεκριμένο διάστημα εκείνος ουδέποτε είχε μεταβεί εκεί και βρισκόταν στη Ρόδο όπου διέμενε και φοιτούσε στο Λύκειο.