σπαραγμός-για-την-26χρονη-γαρυφαλλιά-στ-925224
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 19.07.2021 | 21:42

Σπαραγμός για την 26χρονη Γαρυφαλλιά στην κηδεία της (φωτο)

Θρήνος και οργή για τον θάνατο της 26χρονης Γαρυφαλλιάς στην κηδεία της, στο Βέλο Κορινθίας από συγγενείς και φίλους. Η 26χρονη θα είχε σήμερα την ονομαστική της εορτή.

Η κηδεία της 26χρονης Γαρυφαλλιάς, θύμα γυναικοκτονίας από τον σύντροφο της, έλαβε χώρα σήμερα στο Βέλο Κορινθίας μέσα σε ένα κλίμα σπαραγμών και οργής για τον θάνατο της. Η μητέρα της 26χρονης είχε ζητήσει από όσους παρευρεθούν να μην φορέσουν μαύρα, αλλά άσπρα κυρίως ρούχα, ενώ ο στολισμός και όλα τα υπόλοιπα ήταν επίσης στο άσπρο χρώμα.

Την ώρα που έφτανε η σορός κάποιοι κρατούσαν πανό που έλεγε ” Όχι άλλη Γαρυφαλλιά – Όχι άλλοι νταήδες”.

Στην κηδεία εκτυλίχθηκε και ένα πολύ συγκινητικό σκηνικό. Όπως αναφέρθηκε στο δελτίο ειδήσεων του Alpha, η φίλη της Γαρυφαλλιάς, που ήταν και συνάδελφός της, απευθυνόμενη στον δολοφόνο, τόνισε:

«Δεν δολοφόνησες μόνο τη Γαρυφαλλιά, δολοφόνησες τη μητέρα, τον πατέρα και τα αδέρφια της. Τους έριξες όλους μαζί από τα βράχια. Έριξες ξανά από τα βράχια την Ελένη Τοπαλούδη, δολοφόνησες ξανά την Καρολάιν.

Κάθε φορά που γίνεται μια γυναικοκτονία, πεθαίνουν ξανά όλες οι δολοφονημένες γυναίκες από χέρια ανδρών». Αμέσως μετά από αυτά τα λόγια, που συγκλονίζουν, άπαντες χειροκρότησαν.

Φωτογραφίες από την κηδεία:

Πηγή φωτογραφιών: Intimenews, ΨΩΜΑΣ ΒΑΣΙΛΗΣ