σπανουδάκης-δεν-μας-έκλεψαν-μια-περιο-477965
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 18.07.2018 | 14:42

Σπανουδάκης: Δεν μας έκλεψαν μια περιουσία, πήραν κάτι λίγα λεφτά (φωτο)

Με μια ανάρτηση που έκανε ο Σταμάτης Σπανουδάκης επιβεβαιώνει την ληστεία που έγινε σπίτι του, αλλά διαψεύδει τα ποσά που ακούστηκαν και επικρίνει τα ΜΜΕ που έκαναν λόγο για «υπέρογκα ποσά και θησαυρούς».

Μετά την έκταση που πήρε η είδηση, ο γνωστός μουσικοσυνθέτης περιγράφει τι έγινε στη ληστεία: «Ναί έγινε ληστεία. Δόξα τώ Θεώ δεν μας αγγίξαν. Πήραν λοιπόν λίγα χρήματα, που είχαμε στο σπίτι και ότι κοσμήματα οικογενειακά και άλλα, είχε η Ντόρη» αναφέρει και προσθέτει ότι όλα τα άλλα για υπέρογκα ποσά και θησαυρούς είναι «μυθεύματα».

Η ανάρτηση του Σταμάτη Σπανουδάκη

«Πάντα θα απορώ, με τούς δημοσιογράφους. Που βρήκαν τα υπέρογκα ποσά και τους θησαυρούς; Ναί έγινε ληστεία. Δόξα τώ Θεώ δεν μας αγγίξαν. Πήραν λοιπόν λίγα χρήματα, που είχαμε στο σπίτι και ότι κοσμήματα οικογενειακά και άλλα, είχε η Ντόρη.

Αυτή είναι η αλήθεια και αυτό δήλωσα στην αστυνομία. Όλα τα άλλα μυθεύματα. Δεν μίλησα για την ληστεία, ούτε στους φίλους μου, για να μην τους απασχολώ, με τα δικά μου. Και να οι «ερευνητές» δημοσιογράφοι που βρήκαν για άλλη μια φορά, την «αλήθεια». Όλα καλά λοιπόν και συν Θεώ, πάμε παρακάτω».