σπαλιάρας-αυτή-είναι-η-αλήθεια-για-την-720781
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 21.01.2020 | 07:45

Σπαλιάρας: Αυτή είναι η αλήθεια για την δήλωσή μου ότι «έχω πάει με 4000 γυναίκες»

Ηταν μια από τις δηλώσεις που συζητιέται ακόμα και σήμερα! Ο λόγος για τις «4000 γυναίκες» που πέρασαν από το κρεβάτι του Γιάννη Σπαλιάρα, όπως είχε δηλώσει πριν από χρόνια ο συμπαθής ηθοποιός και μοντέλο.

Ο Σπαλιάρας με μια ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, μίλησε ανοικτά για την περιβόητη δήλωσή του για τις 4.000 γυναίκες.

«Δεν ξέρω γιατί αλλά έτσι μου ήρθε μετά από τόσα χρόνια κ θέλω να πω κάτι για την περιβόητη δήλωση 4000… Δεν είμαι ο τύπος που όπου σταθώ κ όπου βρεθώ καυχιέμαι για τις κατακτήσεις μου, ούτε τις μετρούσα ποτέ, η δήλωση αυτή προέκυψε μετά από 3ωρη πίεση δημοσιογράφου κ δεν με εκφράζει σαν άνθρωπο ούτε αντικατοπτρίζει την πορεία μου σε αυτό το χώρο τόσα χρόνια . Θα μου πεις ρε Σπαλ τόσα χρόνια στο χώρο είσαι, δεν ήξερες ότι θα προκαλέσεις με κάτι τέτοιο;

Και θα το δεχτώ… αλλά πιστεύω ότι από το survivor και μετά καταλάβατε ότι κάποιες φορές παραείμαι αυθόρμητος… Ολοι εσείς οι πιτσιρικάδες που με ακολουθείτε μην κυνηγάτε το ρεκόρ γιατί να ξέρετε μεγαλώνοντας κ ρίχνοντας ματιές προς τα πίσω οι γυναίκες και τα ακριβά αυτοκίνητα και όλα αυτά δεν μένουν στην μνήμη. Δεν λέω καλά είναι κ αυτά κ καλό είναι κάποιος να πετυχαίνει τους στόχους του είτε είναι αμάξι ή γυναίκα ή επαγγελματική επιτυχία για να μην έχει απωθημένα… Αλλά ένα ακριβό αυτοκίνητο κ το χθεσινοβραδινό one night stand δεν θα σε αλλάξουν σαν άνθρωπο… Αν κάτι μου έχει μείνει από όλα αυτά που έχω κάνει και με έχει επηρεάσει είναι τα ταξίδια», έγραψε ο Γιάννης Σπαλιάρας.