Σωματείο προσφέρει 2.000 ευρώ σε όποιον δώσει πληροφορίες για τα μέλη του ΚΚΕ που χτύπησαν αστυνομικό

Συγκεκριμένα σε ανακοίνωση της «Εθνικής Αλληλεγγύης» τονίζεται ότι «δίνεται ως επιβράβευση 2000 ευρώ σε όποιον μας φέρει αποδεδειγμένες πληροφορίες για το ονοματεπώνυμο και τη διεύθυνση των μελών του ΠΑΜΕ, που κλωτσάνε τον αστυνομικό».

Το σωματείο αναζητά τα στοιχεία των δύο μελών του ΚΚΕ που επιτίθενται στον αστυνομικό των ΜΑΤ, ο οποίος είναι πεσμένος στο έδαφος και όχι τα στοιχεία του «καρατέκα» τα οποία έχουν ήδη γίνει γνωστά στις αρχές.

«Μόλις μάθουμε τα ονόματα των μελών του ΠΑΜΕ θα ασκήσουμε όλα τα ένδικα μέσα και κατά αυτών» σημειώνεται στην ανακοίνωση του σωματείου «Εθνική Αλληλεγγύη».

Τέλος το σωματείο αναζητά και τα στοιχεία του αστυνομικού των ΜΑΤ για να του παρέχει νομική υποστήριξη. Συγκεκριμένα η ανακοίνωση αναφέρει: «όποιος γνωρίζει τον αστυνομικό των ΥΑΤ που υπέστη αυτή τη βάναυση συμπεριφορά, να τον ενημερώσει για να επικοινωνήσει μαζί μας στο τηλ 6909733272 προκειμένου 17 ποινικολόγοι που ανήκουν στο νομικό μας τμήμα να τον συνδράμουν εντελώς δωρεάν για να προβεί σε όλες τις νόμιμες ενέργειες και τα ένδικα μέσα για να αποζημιωθεί τόσο από το ΠΑΜΕ και τον υπεύθυνο του τραυματισμού του όσο και από την Ελληνική Αστυνομία που τον θέτει σε κίνδυνο χωρίς να υπάρχουν τα μέσα για να αμυνθεί».

ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΣΩΜΑΤΕΙΟ, ΚΚΕ, ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ, ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!