σοκάρουν-οι-λεπτομέρειες-για-το-τροχα-697700
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 04.11.2019 | 07:54

Σοκάρουν οι λεπτομέρειες για το τροχαίο Μαντή -Πώς σκοτώθηκε ο νεαρός αθλητής

Σοκαρισμένος είναι ο χώρος του ελληνικού αθλητισμού και του πόλο, από τον άδικο χαμό του νεαρού Αδαμάντιου Μαντή, ο οποίος σκοτώθηκε όταν τον χτύπησε αυτοκίνητο στην λεωφόρο Ποσειδώνος στο ρεύμα προς Γλυφάδα.

Ο νεαρός είχε βγει για βόλτα με τους φίλους του, όταν αποφάσισε να κατέβει από το αυτοκίνητο στην αριστερή λωρίδα, καθώς ήθελε να δει κάποια βλάβη που πίστευε πως έχει το ΙΧ που οδηγούσε ο φίλος του. Άκουσαν έναν περίεργο θόρυβο και θέλησε να βγει και να δει τι συμβαίνει, όμως καθώς το βγήκε από το αυτοκίνητο, ένα άλλο διερχόμενο ΙΧ δεν τον πρόσεξε, με αποτέλεσμα να παρασύρει τον 21χρονο πολίστα και να τον σκοτώσει.

Για το περιστατικό μίλησε ο πρώην διεθνής πολίστας και νυν προπονητής της ομάδας της Χίου, όπου αγωνιζόταν ο Μαντής, Δημήτρης Κραβαρίτης, ο οποίος περιέγραψε τα όσα γνωρίζει για το περιστατικό.

«Φεύγανε τα μεσάνυχτα να βγουν να πάνε βόλτα και κάτι ακουγόταν στο αυτοκίνητο μπροστά στη ρόδα, στην πινακίδα. Οδηγούσε το άλλο το παιδί. Σταματήσανε αριστερά, εκεί στο ύψος του Καραϊσκάκη, πάνω στη γέφυρα. Κατέβηκε αυτός να κοιτάξει μπροστά, αν είναι η πινακίδα ή κάτι άλλο κι ένα αυτοκίνητο έπεσε πίσω. Το αυτοκίνητο, ένα smart ήταν, γύρισε επί τόπου και τον χτύπησε πάνω στην μπάρα» είπε στο δελτίο ειδήσεων του Star ο προπονητής του.