σοκάρουν-οι-δηλώσεις-του-θείου-του-γυν-944521
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 24.09.2021 | 12:45

Σοκάρουν οι δηλώσεις του θείου του γυναικοκτόνου :«Δεν είστε όλες θύματα» (βίντεο)

Σοκ  προκαλούν τα όσα είπε ο θείος του 40χρονου αυτόχειρα γυναικοκτόνου της Ρόδου, ο οποίος δήλωσε χωρίς ντροπή: «Δεν είστε όλες θύματα».

 Μιλώντας στον ΑΝΤ1, ο θείος του 40χρονου δολοφόνου της Δώρας, ισχυρίστηκε: «Το παιδί δεν είναι το τέρας που παρουσιάζετε. Αυτή είναι η ένστασή μου. Έχετε μπλέξει πολλές ειδήσεις σε μία. Ήταν ένας άνθρωπος, ερωτευμένος, παθιασμένος με την κοπέλα του, όπως είναι ο καθένας μας με τη σχέση του και καλά κάνει, γιατί έτσι πρέπει να είσαι και από εκεί πέρα η καθεμία από εσάς θα πρέπει να σέβεται αυτό που ο καθένας μας σας προσφέρει».

«Όχι μέχρι να μας ρίξετε και μόλις σας φτιάξουμε τα σπίτια μας και τις δομές που θέλετε, ξαφνικά θέλετε την ελευθερία σας. Ο καθένας από εμάς θα ζήλευε. Ο καθένας αντιδρά διαφορετικά. Δεν πήρε ένα όπλο και ξαφνικά κι έκανε έτσι για να φτάσει στο σημείο να κάνει αυτό που έκανε και να αυτοκτονήσει, είναι πολύ δύσκολο, πρέπει να την έχει λατρέψει. Δεν δικαιολογώ καμία πράξη βίας. Αλλά δεν μπορείτε να παρουσιάζετε όλους τους φονιάδες σαν να είναι τα τέρατα που τους παρουσιάζετε. Παρουσιάζετε τις γυναίκες όλες σαν θύματα, δεν είστε όλες θύματα, υπάρχετε κι εσείς με αγγελική μορφή αλλά εξωτερικά και μόνο, για το μέσα βάλτε άλλη λεξούλα. Χωρίς να θέλω να θίξω κανέναν, αλλά δεν θέλω να θίξετε κι εσείς την οικογένειά μου», συνέχισε.

Η τοποθέτηση προκάλεσε την έκρηξη της παρουσιάστριας Φαίης Σκορδά, η οποία άρχισε να φωνάζει:  γίνεται; Τι λέει ο άνθρωπος; Ο άνθρωπος είναι να πάει η Aστυνομία να τον πιάσει. Τι ακούσαμε; Τι ακούσαμε;»

«Αυτή είναι η άποψη που γεννάει γυναικοκτόνους, γεννάει δολοφόνους. Ότι φταίνε οι γυναίκες, ότι ήταν ένας ερωτευμένος άνθρωπος», είπε από την πλευρά του ο Γιώργος Λιάγκας, με τη Φαίη Σκορδά να αναρωτιέται: «Τι αναλύουμε;». «Από χθες έχω σοκαριστεί γιατί προφανώς υπάρχουν τέτοιες απόψεις. Είπες εσύ ποιος τον δικαιολογεί. Ορίστε ποιος τον δικαιολογεί» είπε ο Γιώργος Λιάγκας.