σοκάρει-το-άργος-η-επίθεση-ομάδας-20-μετ-387146
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 22.11.2017 | 13:46

Σοκάρει το Άργος η επίθεση ομάδας 20 μεταναστών σε νεαρή κοπέλα

Μια απίστευτη περιπέτεια και μάλιστα αιματηρή σύμφωνα με επιβεβαιωμένες πληροφορίες έζησαν μια οικογένεια και κάτοικοι στην περιοχή των Εργατικών Κατοικιών στην πόλη του Άργους στην Αργολίδα το απόγευμα της Κυριακής 19 Νοεμβρίου 2017.

Σύμφωνα με το argolikeseidiseis.gr, όλα ξεκίνησαν όταν μια 30χρονη κοπέλα ύστερα από έναν διαπληκτισμό που είχε με την μητέρα της θέλησε να βγει έξω από το σπίτι της και να περπατήσει για να ηρεμήσει.

Για κακή της τύχη όμως η 30χρονη πέρασε έξω από ένα οίκημα (γιαπί) στο οποίο το τελευταίο διάστημα έχουν εγκατασταθεί Ασιάτες μετανάστες, πιθανόν Πακιστανοι και Αφγανοί. Στην θέα της νεαρής κοπέλας μια ομάδα μεταναστών περίπου 20 ατόμων βγήκε από το οίκημα με άγριες διαθέσεις και άρχισαν να της επιτίθενται και να την θωπεύουν. Τρομοκρατημένη η κοπέλα άρχισε να φωνάζει και για καλή της τύχη εκείνη την στιγμή επέστρεφε ο ένας αδερφός της, που «έπεσε» πάνω στο περιστατικό, ο οποίος επενέβη χωρίς να πιαστεί στα χέρια μαζί τους. Στο άκουσμα της φασαρίας βγήκε και ο άλλος αδερφός από το σπίτι της οικογενείας και πήγε προς το μέρος που διαδραματιζόταν το περιστατικό. Τότε μέσα από το οίκημα βγήκαν ακόμα περισσότεροι Ασιάτες με καδρόνια και επιτέθηκαν στα δυο αδέρφια με αποτέλεσμα να επακολουθήσει σύρραξη και να τραυματιστούν και οι δυο.

Οι γείτονες όλη αυτή την ώρα ειδοποίησαν την αστυνομία, αλλά όταν έφτασε οι μετανάστες είχαν εξαφανιστεί. Μετά από αναζητήσεις συνέλαβαν τρία άτομα τα οποία τα αδέρφια της 30χρονης κοπέλας αναγνώρισαν και οδηγήθηκαν στο τμημα που διαπιστώθηκε πως οι δυο από αυτούς ηταν παράνομα στην χώρα, ενώ το επόμενο πρωί πέρασαν την πόρτα του εισαγγελέα.