σοκάρει-ο-serial-killer-της-κύπρου-την-έπνιγα-κα-618990
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 22.04.2019 | 10:50

Σοκάρει ο serial killer της Κύπρου: «Την έπνιγα και ένιωθα ωραία»

Σε κυνική ομολογία προέβη ο 35χρονος κρατούμενος υπολοχαγός στην Κύπρο μιλώντας στο ανακριτές για το πρώτο θύμα του, που εντοπίστηκε στο πηγάδι του μεταλλείου Μιτσερού, τη Marry Rose από τις Φιλιππίνες. Για το θάνατο της εξάχρονης κόρης της δεν έδωσε σαφείς εξηγήσεις.

Όπως αποκάλυψε στους ανακριτές, σύμφωνα με τον «Φιλελεύθερο» αποφάσισε να το ξανακάνει. Έτσι επιδίωξε την γνωριμία του με την Arian Palanas Lozano, επίσης από τις Φιλιππίνες. «Μου άρεσαν οι Φιλιππινέζες», είπε στους ανακριτές. Και για την Arian, ομολόγησε κυνικά ότι την έπνιξε την ώρα που έκαναν σεξ.

Αρχικά, σε φρεάτιο σε εγκαταλελειμμένο μεταλλείο του χωριού Μιτσερό, ανακαλύφθηκε το πτώμα μιας 38χρονης γυναίκας. Ήταν η Marry Rose, τα ίχνη της οποίας είχαν χαθεί μαζί με την εξάχρονη κόρη της. Ένα ακόμα πτώμα ανακαλύφθηκε το περασμένο Σάββατο. Πλέον είναι κοινή πεποίθηση ότι στο ίδιο πηγάδι (φρεάτιο) κρύβονται μυστικά από τη δράση ενός serial killer.

Ο ίδιος ο 35χρονος υπολοχαγός του Κυπριακού Στρατού, μετά τη σύλληψη του παραδέχθηκε τρεις δολοφονίες, καθώς είπε ότι σκότωσε και την 6χρονη κόρη της γυναίκας από τος Φιλιππίνες.

H δεύτερη γυναίκα, αν και επισήμως δεν έχει αναγνωριστεί, είναι η 28χρονη Arian Palanas Lozano η οποία είχε εξαφανιστεί τον Ιούλιο του 2018.

Σε δηλώσεις του ο διευθυντής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Μάρκος Τράγκολας τόνισε πως έχουν εντοπιστεί πάρα πολλά μπάζα στο φρεάτιο, κάτι που καθιστά δύσκολη την προσπάθεια των πυροσβεστών. Aνέφερε επίσης πως κατά τις έρευνες χρησιμοποιήθηκαν ρομποτικές κάμερες σύγχρονης τεχνολογίας.

Αναμένεται τώρα να μελετηθούν προσεκτικά τα βίντεο που κατέγραψαν σημεία του φρεατίου, κάτω από το νερό.

Σύμφωνα με πηγή πληροφόρησης, στις ανακριτικές αρχές υπάρχουν υποψίες ότι ο 35χρονος είπε ψέματα για το πτώμα της μικρής στη λίμνη Ξυλιάτου, προκειμένου να αποπροσανατολίσει τις έρευνες. Σύμφωνα με την ίδια πηγή, ο 35χρονος θα ανακριθεί και πάλι.