σοκ-στην-κρήτη-πέθανε-στο-νοσοκομείο-6χ-190426
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 29.06.2018 | 21:44

Σοκ στην Κρήτη: Πέθανε στο νοσοκομείο 6χρονο παιδί

Μια νέα τραγωδία έρχεται να συγκλονίσει την τοπική κοινωνία της Κρήτης! Ένα 6χρονο παιδί έχασε τη μάχη για τη ζωή, πριν ακόμα προλάβει να γνωρίσει τον κόσμο.

Το περιστατικό σημειώθηκε σήμερα (29/6) στην Ιεράπετρα, όταν το 6χρονο παιδί, το οποίο σύμφωνα με πληροφορίες αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα υγείας, μεταφέρθηκε χωρίς σφυγμό από τους γονείς του στο νοσοκομείο της Ιεράπετρας.

Νωρίτερα, σύμφωνα με πληροφορίες, οι γονείς και το παιδί είχαν επισκεφθεί ιδιώτη παιδίατρο, ο οποίος τους συνέστησε να μεταβούν άμεσα στο νοσοκομείο, καθώς η κατάσταση ήταν κρίσιμη.

Στο νοσοκομείο, σύμφωνα με την Διοικήτρια του Ιδρύματος κ. Μαρία Σπινθούρη που μίλησε στο ekriti.gr, οι γιατροί κατέβαλαν υπεράνθρωπες προσπάθειες για να το επαναφέρουν στη ζωή, ενώ οι προσπάθειες ανάνηψης συνεχίστηκαν και πέρα του προβλεπόμενου ορίου που καθορίζουν τα πρωτόκολλα. Τελικά, για το 6χρονο παιδί ήταν αργά…

Τα ακριβή αίτια του θανάτου, θα εξακριβώσει η νεκροψία – νεκροτομή που θα διενεργηθεί στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Ηρακλείου όπου και μεταφέρθηκε η σορός του 6χρονου.

Πηγή: ekriti.gr