σοκ-στη-φθιώτιδα-μαφιόζικη-επίθεση-κα-709910
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 14.08.2020 | 23:15

Σοκ στη Φθιώτιδα: Μαφιόζικη επίθεση και μαχαιριές σε ντελιβερά

Σοκ έχει προκαλέσει στην τοπική κοινωνία της Ελάτειας η δολοφονική επίθεση σε νεαρό ντελιβερά που έλαβε χώρα το βράδυ της Πέμπτης.

Όπως αναφέρει το lamiareport, ο νεαρός πήγαινε μια παραγγελία με το μηχανάκι όταν προσπάθησαν να τον μπλοκάρουν κάποιοι άγνωστοι με ένα αυτοκίνητο Audi Α3. Αρχικά ο ντελιβεράς τους ξέφυγε, ακολούθησε όμως καταδίωξη μέσα στο χωριό και τον ακινητοποίησαν.

Στο αμάξι βρίσκονταν 5 άτομα που έμοιαζαν με μπράβους, που άρχισαν να ξυλοφορτώνουν πολύ άγρια τον 25χρονο, ενώ ένας από αυτούς έβγαλε μαχαίρι και τον χτύπησε σε διάφορα σημεία.

Στη συνέχεια άφησαν τον νεαρό ντελιβερά αιμόφυρτο στη μέση του δρόμου και εξαφανίστηκαν. Οι περίοικοι ενημέρωσαν το ΕΚΑΒ και την αστυνομία με τον νεαρό να διακομίζεται αρχικά στο νοσοκομείο Λιβαδειάς και στη συνέχεια αφού διασωληνώθηκε να πηγαίνει στο νοσοκομειο Ευαγγελισμός στην Αθήνα, όπου νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση. Πληροφορίες αναφέρουν ότι έχει δεχτεί μαχαιριές στο στέρνο και σε άλλα σημεία, ενώ υπάρχουν και σοβαρά χτυπήματα στο κεφάλι.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει το lamiareport, η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Λαμίας, ερευνά αν η δολοφονική επίθεση που δέχτηκε ο νεαρός νρελιβεράς έχει να κάνει με ένα επεισόδιο που έγινε πριν λίγες ημέρες στην κωμόπολη της βόρειας Λοκρίδας. Συγκεκριμένα, μαρτυρίες αναφέρουν ότι ο 25χρονος παρεξηγήθηκε με μια παρέα για ένα σκυλί και ότι πέρα την όποια φραστική αντιπαράθεση χτύπησε τον έναν από την παρέα. Αυτό που εξετάζεται λοιπόν είναι το αν οι «άγνωστοι» εκτελούσαν κάποια εντολή, αφού η δολοφονική επίθεση δεν είχε τα χαρακτηριστικά της ληστείας, αλλά της εκτέλεσης συμβολαίου…