σοκ-το-νεκρό-βρέφος-στην-νέα-σμύρνη-τυλ-406380
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 23.04.2018 | 12:10

Σοκ: Το νεκρό βρέφος στην Νέα Σμύρνη τυλιγμένο σε σακούλα (εικόνα)

Σοκάρουν οι αποκαλύψεις για το έγκλημα στην Νέα Σμύρνη, με το, τυλιγμένο σε σακούλα, άψυχο βρέφος.

Το νεογέννητο αγοράκι βρέθηκε τυλιγμένο με τον ομφάλιο λώρο του, σε ακάλυπτο πολυκατοικίας στην Νέα Σμύρνη, στην οδό Πριγκιποννήσων. Ήταν τυλιγμένο μέσα σε μία σακούλα, κι είχε σταθεί στο δίχτυ που βρίσκεται πάνω από τον πρώτο όροφο, ώστε να μην περνούν αντικείμενα προς το έδαφος όπως φαίνεται και σητν φωτογραφία ντοκουμέντο που δημοσιεύει η Espresso.

Οι Αρχές πιστεύουν ότι ο δράστης είτε μπήκε μέσα στην πολυκατοικία όταν βρήκε ανοιχτή την πόρτα εισόδου και έφτασε στην ταράτσα, είτε το πέταξε από την διπλανή. Έχουν εξετάσει παρουσία αρμόδιου Εισαγγελέα, τους περισσότερους ενοίκους και ιδιοκτήτες των διαμερισμάτων της πολυκατοικίας, χωρίς να έχει προκύψει για την ώρα κάποιο στοιχείο.

Η έρευνα συνεχίζεται και τις επόμενες ώρες θα μιλήσουν και με ένοικους παρακείμενων κατοικιών ώστε να ελέγξουν αν γνωρίζουν κάποια γυναίκα που ήταν σε ενδιαφέρουσα. Παράλληλα ερευνούν την γύρω περιοχή για κάμερες ιδιωτικές και κρατικές, που ενδεχομένως έχουν «πιάσει» κάποια ύποπτη κίνηση.

Σημειώνεται ότι πρόκειται για το δεύτερο βρέφος που βρίσκεται δολοφονημένο μέσα σε διάστημα δύο μηνών. Τον Φεβρουάριο είχε βρεθεί ένα άγρια δολοφονημένο βρέφος, στραγγαλισμένο με τον ομφάλιο λώρο του, σε κάδο απορριμάτων στην Πετρούπολη.

Οι Αρχές δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο να πρόκειται για κύκλωμα μαστροπών που εκμεταλλεύονται “σκλάβες του σεξ” από χώρες του πρώην «ανατολικού μπλοκ» και που δολοφονούν και εξαφανίζουν τα μωρά σε περιπτώσεις ανεπιθύμητης εγκυμοσύνης.