σοκ-33χρονη-μητέρα-έπεσε-από-τον-τρίτο-ό-387312
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 16.07.2018 | 10:28

Σοκ: 33χρονη μητέρα έπεσε από τον τρίτο όροφο πολυκατοικίας (φωτο)

Ένα τραγικό συμβάν σημειώθηκε τα ξημερώματα της Κυριακής στη Λαμία όταν μία 33χρονη έπεσε από τον τρίτο όροφο πολυκατοικίας.

Σύμφωνα με το lamiareport, το τραγικό συμβάν έγινε λίγο μετά τη 1:00΄ τα ξημερώματα στην οδό Μακροπούλου. Περίοικοι άκουσαν ένα δυνατό θόρυβο και πετάχτηκαν από τα κρεβάτια τους, δεν μπορούσαν όμως ποτέ να φανταστούν ότι αυτό που άκουσαν ήταν το σώμα της νεαρής γυναίκας που έπεσε από τον τρίτο όροφο πάνω στο αυτοκίνητο και στη συνέχεια κατέληξε στο δρόμο.

Αμέσως ενημέρωσαν το ΕΚΑΒ που έσπευσε στο σημείο και μετέφερε την 33χρονη στο νοσοκομείο. Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι η 33χρονη έχει τραυματιστεί πολύ σοβαρά και νοσηλεύεται στη Μονάδα Αυξημένης Φροντίδας (ΜΑΦ).

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ είναι πολύ πιθανό πριν από το αυτοκίνητο η νεαρή γυναίκα πέφτοντας να χτύπησε σε κάποια τέντα της πολυκατοικίας και αυτό να της έσωσε τη ζωή.

Η 33χρονη είναι μητέρα ενός παιδιού και ακόμη δεν έχει γίνει γνωστός ο λόγος που την οδήγησε σε αυτή την απόφαση. Την προανάκριση διενεργεί το Α.Τ. Λαμίας.

Δείτε στις επόμενες φώτο το σημείο και το αυτοκίνητο πάνω στο οποίο έπεσε η νεαρή γυναίκα.