Σοφία Παυλίδου: Καταγγελία για γνωστό σκηνοθέτη - «Ζητούσε να βγάλουμε τα ρούχα μας» - Aftodioikisi.gr
Τετάρτη
20
Οκτώβριος
Back

Σοφία Παυλίδου: Καταγγελία για γνωστό σκηνοθέτη – «Ζητούσε να βγάλουμε τα ρούχα μας»

Για μια προσβλητική συμπεριφορά από γνωστό σκηνοθέτη έκανε λόγο η Σοφία Παυλίδου, μιλώντας στην εκπομπή «Πάμε Δανάη».

Συγκεκριμένα, όπως ανέφερε η ηθοποιός, τους ζητούσε «να βγάλουν τα ρούχα τους» και «να κάνουν πράγματα που δεν ήταν μέσα στο έργο, με αποτέλεσμα η ίδια να παραιτηθεί από την παράσταση.

Αυτό έγινε περίπου πριν τέσσερα χρόνια, όπως δήλωσε η ίδια. Μάλιστα διευκρίνισε πως η καταγγελία θα φτάσει στο ΣΕΗ, απλώς δόθηκε προτεραιότητα στις βαρυσήμαντες υποθέσεις, που άξιζε να φτάσουν στη δικαιοσύνη.

Αναλυτικά η δήλωσή της:

«Στο θέατρο αναγκάστηκα μία φορά να παραιτηθώ από παράσταση γιατί με πρόσβαλε η συμπεριφορά του σκηνοθέτη που απαιτούσε από αγόρια και κορίτσια να βγάλουν τα ρούχα τους, ενώ δεν ήταν μέρος του έργου.

Αποχώρησα για να μην υποστώ αυτή τη συμπεριφορά. Αυτό συνέβη πριν από τέσσερα περίπου χρόνια, και όταν έρθει η ώρα του θα φτάσει και στο ΣΕΗ.

Ήταν μια δύσκολη περίοδος για εμένα και δύσκολο το γεγονός ότι έβλεπα τους συναδέλφους μου να μην αντιδρούν για να μην χάσουν τη δουλειά τους. Είναι πολύ λυπηρό».

«Υπάρχουν και άλλοι συνάδελφοι που έχουν θέματα με τον συγκεκριμένο σκηνοθέτη. Πιστεύω ότι μετά από όσα έχουν γίνει θα έχει αλλάξει τη συμπεριφορά του», ανέφερε η Σοφία Παυλίδου.

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!