σμαράγδα-καρύδη-γιατί-δεν-με-ήθελαν-στ-1058232
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 01.10.2023 | 13:15

Σμαράγδα Καρύδη: Γιατί δεν με ήθελαν στην παρέα του “Παρά Πέντε”

Προσκεκλημένη στον καναπέ της εκπομπής, «Ακόμα δεν είδες τίποτα» που προβλήθηκε το Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου στο MEGA βρέθηκε η Σμαράγδα Καρύδη και μίλησε στον Κώστα Τσουρό για την δύσκολη εφηβεία της και την απόφασή της να γίνει ηθοποιός.

«Πέρασα έντονη εφηβεία. Ήμουν πάρα πολύ άτακτη. Δεν θα ήθελα να έχω ένα παιδί όπως εγώ. Ήμουν δύσκολη, αλλά δεν ήμουν καθόλου αυτοκαταστροφική. Φλέρταρα με τα όρια, αλλά ποτέ δεν τα περνούσα. Επειδή είχα μεγάλη αγάπη στον εαυτό μου, τα έκανα λίγο… ξώφαλτσα. Οι γονείς μου πίστευαν σε μένα, αλλά όταν δεν έκανα κάτι καλό μου το έλεγαν. Με αγαπάνε πολύ και φέρονται σαν χαζογονείς, αλλά όταν δεν ήταν κάτι τόσο καλό, μου το έλεγαν.”, είπε για της σχέση της με τους γονείς της, η οποίοι είναι επίσης ηθοποιοί.

Σε ότι αφορά το ρόλο της στη σειρα “Παρά Πέντε”, δήλωσε τα εξής: “Έμαθα πολλά πράγματα από τον Θοδωρή. Πράγματα της δουλειάς, γιατί είχε προηγηθεί στο να γράφει και να σκηνοθετεί. Όταν διάβασα τον ρόλο της Ντάλιας ξετρελάθηκα. Στην αρχή δεν με θέλανε στην παρέα, όταν με γνώρισαν μετά με θέλανε και γίνανε από τους πιο στενούς μου ανθρώπους και φίλους. Εκείνος που δεν με ήθελε ήταν ο Μιχάλης Μαρίνος. Φοβόταν ότι ήμουν πολύ σοβαρή, ότι την ώρα τον γυρισμάτων διαβάζω βιβλία και δεν μιλάω σε κανέναν, ότι είμαι βαριά περίπτωση. Δίνω την εικόνα ότι είμαι σοβαρή, ενώ στην πραγματικότητα είμαι… τρολ!», ανέφερε η δημοφιλής ηθοποιός”