σλοβακία-η-στιγμή-που-η-αστυνομία-πυρο-669697
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 23.08.2019 | 10:55

Σλοβακία: Η στιγμή που η αστυνομία πυροβολεί τους οπαδούς του ΠΑΟΚ (βίντεο)

Οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ κατήγγειλα χθες πως η Αστυνομία της Σλοβακίας έκανε χρήση πλαστικών σφαιρών, μέσα στην κερκίδα των οπαδών της ελληνικής ομάδας, κατά τη διάρκεια της έντασης που υπήρξε περίπου μία ώρα πριν από τη σέντρα του αγώνα με αντίπαλο τη Σλόβαν Μπρατισλάβας, για τα πλέι οφ του Europa League.

Μάλιστα, ο «δικέφαλος» του Βορρά θα καταγγείλει τη συμπεριφορά της Σλοβάκικης Αστυνομίας, με τα επεισόδια που δημιουργήθηκαν να έχουν ως αποτέλεσμα των τραυμαρισμό τριών «ασπρόμαυρων» οπαδών, οι οποίοι μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο από χτυπήματα που δέχτηκαν, ενώ τέσσερις άλλοι προσήχθησαν.

Σύμφωνα με τις μαρτυρίες όσων ήταν στην κερκίδα των οπαδών του ΠΑΟΚ, η ένταση προκλήθηκε από τους άνδρες της εταιρείας σεκιούριτι του γηπέδου, που ήταν προκλητικοί και στη συνέχεια ανέλαβαν δράση οι αστυνομικοί που «χτύπησαν» με πλαστικές σφαίρες. Μάλιστα, στη δημοσιότητα βγήκε και ένα βίντεο από τη στιγμή που έπεσαν οι πυροβολισμοί προς την πλευρά των υποστηρικτών της ελληνικής ομάδας, με εμφανή τον πανικό που επικράτησε.

Δείτε το βίντεο του SporTime: