σκότωσαν-και-έγδαραν-σκύλους-στο-αγρί-96916
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 22.08.2016 | 08:10

Σκότωσαν και έγδαραν σκύλους στο Αγρίνιο – Μήνυση κατ’ αγνώστων

Οργή και αποτροπιασμός μπροστά σε ένα ακόμη έγκλημα με θύματα σκύλους. Άγνωστος ή άγνωστοι σκότωσαν τρεις σκύλους και έγδαραν τον έναν εξ αυτών στο Παναιτώλιο Αιτωλοακαρνανίας

Για απίστευτη αγριότητα κάνει λόγο η πρόεδρος της Φιλοζωικής Οργάνωσης Αγρινίου Βούλα Αναγνωστοπούλου, η οποία έχει καταθέσει μήνυση κατ’ αγνώστων.

Τα σκυλιά εντοπίστηκαν νεκρά μέσα σε οικόπεδο στο Παναιτώλιο, απέναντι από παιδικό σταθμό και το γυμνάσιο του χωριού.

«Δεν μπορούσα να πιστέψω αυτό που είδα εκεί» ανέφερε η κ. Αναγνωστοπούλου, η οποία μετέβη στο σημείο το μεσημέρι της Παρασκευής αφότου ειδοποιήθηκε από μία γυναίκα για το περιστατικό.

Ειδοποίησε την αστυνομία και στο σημείο έφτασε η Τροχαία, ενώ η ίδια πήγε αργότερα στο αστυνομικό τμήμα όπου κατέθεσε μήνυση κατ’ αγνώστων, ενώ όπως ανέφερε θα καταθέσει και τις φωτογραφίες που έχει βγάλει για να προχωρήσει η δικογραφία.

Η Βούλα Αναγνωστοπούλου ανέφερε ότι τα σκυλιά ζευγάρωναν και το φρικτό περιστατικό πρέπει να σημειώθηκε το βράδυ της Πέμπτης.

Η πρόεδρος της Φιλοζωική Οργάνωσης Αγρινίου ανέφερε ότι ο δήμος δεν έχει χώρο για τα αδέσποτα, αλλά η Φιλοζωική Οργάνωση λειτουργεί ένα μικρό χώρο στον οποίο φιλοξενεί 73 σκυλιά και αντιμετωπίζει οικονομικά προβλήματα.