σκλαβοπάζαρο-του-σεξ-με-θύματα-πρόσφυ-689879
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 13.10.2019 | 12:49

Σκλαβοπάζαρο του σεξ με θύματα πρόσφυγες στο κέντρο της Αθήνας

Ένα σύγχρονο σκλαβοπάζαρο φαίνεται να έχει στηθεί στο κέντρο της Αθήνας με θύματα πρόσφυγες. Σε δεκάδες διαμερίσματα του κέντρου της Αθήνας, σύμφωνα με ρεπορτάζ του Alpha, ζουν φυλακισμένες γυναίκες και ανήλικοι που έχουν μετατραπεί σε σκλάβους του σεξ προκειμένου να ξεχρεώσουν τους διακινητές τους. Τους υπόσχονται δουλειά που τελικά είναι σεξ, ενώ δεν διστάζουν να βάλουν στο κόλπο ακόμα και παιδιά.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του καναλιού, η μαφία των διακινητών εκμεταλλεύεται το όνειρό τους για μια νέα ζωή και τους οδηγούν σε κρυφά σκλαβοπάζαρα.

Σύμφωνα με τις καταγγελίες που έγιναν στο κανάλι, διακινητές εκπορνεύουν πρόσφυγες και ιδίως γυναίκες και παιδιά που δεν είχαν τα χρήματα να τους προεξοφλήσουν το ταξίδι Τουρκίας – Ελλάδας για μια καλύτερη ζωή. Κάποια από αυτά τα άτομα είναι φυλακισμένα σε σπίτια – πορνεία.

Η μαρτυρία ενός νεαρού συγκλονίζει στην κάμερα της τηλεόρασης του Alpha συγκλονίζει. «Μου λέει ο διακινητής… Μπορείς να έρθεις για σεξ για ένα μήνα, δύο εβδομάδες ή δύο μήνες και μετά θα σε στείλω σε άλλη χώρα ή θα σου δώσω 2.000 ευρω. Αυτό όμως δεν το κάνουν ποτέ αυτό».

Οι πρόσφυγες κυρίως γυναίκες και παιδιά ζουν την απόλυτη φρίκη. «Ξέρω την περίπτωση μιας γυναίκας και ενός παιδιού. Τους έβαλαν μέσα σε ένα σπίτι και έκαναν σεξ μαζί τους. Τους είχαν υποσχεθεί χρήματα και ότι θα τους βρουν σπίτι», αναφέρει μαρτυρία άνδρα, ενώ ένας άλλος συμπληρώνει. «Παιδιά, γυναίκες, αγόρια, κορίτσια τα κρατούν κλειδωμένα σε σπίτια. Κάποιες φορές επί ένα μήνα ή επί δύο εβδομάδες. Τους κρατούν κλειδωμένους για σεξ».