ξύλο-στα-βραβεία-mad-φυγάδευσαν-την-παπα-1037385
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 23.06.2022 | 08:19

Ξύλο στα βραβεία MAD: Φυγάδευσαν την Παπαρίζου-Η συγγνώμη του Light

Σκηνές…απείρου κάλλους εκτυλίχθηκαν μπροστά στα μάτια χιλιάδων παιδιών και εφήβων στα βραβεία MAD VMA 2022, όταν οι γνωστοί τράπερ Snik και Light πιάστηκαν στα χέρια με αποτέλεσμα να σταματήσει για λίγα λεπτά η εκδήλωση.

Η κατάσταση ξέφυγε με καρέκλες να εκσφενδονίζονται και να κρίνεται απαραίτητη η επέμβαση τρίτων. Κοντά στο σημείο της συμπλοκής βρισκόταν και η Έλενα Παπαρίζου με την τρομοκρατημένη τραγουδίστρια να φυγαδεύεται από τους διοργανωτές.

Το Twitter επικρότησε την απόφαση της τραγουδίστριας να αποχωρήσει από τα βραβεία.

Ένας άλλος σχολιαστής σημειώνει: «Η εικόνα της Έλενας Παπαρίζου να τρέχει πανικόβλητη ενώ παίζουν ξύλο δίπλα της κάτι καβαλημένοι πουθενατζήδες είναι ο ορισμός της ξεφτίλας, της κατάντιας και του πάτου που έχει πιάσει η Ελληνική μουσική. Πάνικ, όνομα και πράγμα #MadVMA22».




Στη συνέχεια, ο Κωνσταντίνος Αργυρός φανερά εκνευρισμένος εμφανίστηκε στη σκηνή και απευθύνθηκε σε όσους προκάλεσαν αυτή την ένταση λέγοντας: «Παιδιά, μισό λεπτό. Μας υπόσχεστε σας παρακαλούμε πολύ ότι θα παίξουμε όλοι ήσυχα; Είναι μέρα γιορτής. Σας παρακαλούμε πάρα πολύ. Παιδιά, είναι μέρα γιορτής και ήρθαμε όλοι εδώ για να χαρούμε».







Μετά το χαμό, ο Light ανέβηκε στη σκηνή για να ερμηνεύσει ένα ντουέτο με τον Χρήστο Μάστορα.

Αφού οι δυο καλλιτέχνες ερμήνευσαν το τραγούδι τους με τον κόσμο να αποδοκιμάζει έντονα τον τράπερ, εκείνος πήρε ζήτησε να χαμηλώσει η μουσική και μίλησε στο κοινό ζητώντας συγγνώμη για αυτό που προηγήθηκε.

«Θέλω να ζητήσω ένα μεγάλο συγγνώμη σε όλο τον κόσμο που βρέθηκε σήμερα εδώ. Απλά έχω μάθει σαν παιδί όταν μου κάνουν επίθεση να αμύνομαι. Χίλια συγγνώμη σε όποιον το είδε, δεν είμαστε τέτοιοι άνθρωποι ούτε θέλουμε να χαλάσουμε αυτή τη διοργάνωση. Μέσα από την καρδιά μου συγγνώμη και καλή βραδιά» είπε ο Light.

Ο μουσικός τηλεοπτικός σταθμός τοποθετήθηκε τα ξημερώματα με μια ανακοίνωσή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. «Τα Mad Video Music Awards καταδικάζουν τη βία οποιασδήποτε μορφής. Σε αυτό το πλαίσιο δεν θα προβληθεί στον τηλεοπτικό αέρα κανένα τραγούδι και καμία βράβευση προσώπων που συμμετείχαν σε τέτοιες απαράδεκτες ενέργειες» αναφέρεται χαρακτηριστικά στην ανακοίνωση.

Μπορεί να είναι εικόνα κείμενο που λέει "Τα Mad Video Music Awards καταδικάζουν τη βία οποιασδήποτε μορφής. Σε αυτό το πλαίσιο δε θα προβληθεί στον τηλεοπτικό αέρα κανένα τραγούδι και καμία βράβευση προσώπων που συμμετείχαν σε τέτοιες απαράδεκτες ενέργειες. Τα Mad Video Music Awards, 19 χρόνια τώρα είναι και θα συνεχίσουν να είναι η γιορτή της μουσικής που ενώνει. MAD"