σκιάθος-τρομακτική-προσγείωση-αεροπ-692461
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 11.08.2022 | 11:20

Σκιάθος: Τρομακτική προσγείωση αεροπλάνου

Το αεροδρόμιο της Σκιάθου πρωταγωνιστεί για ακόμη μια φορά στα βρετανικά ΜΜΕ, καθώς τις τελευταίες ώρες κυκλοφορεί στο διαδίκτυο βίντεο από μια υπερβολικά χαμηλή προσγείωση αεροπλάνου. «Οι περαστικοί ένιωθαν σαν να είχαν σχεδόν ξυριστεί τα μαλλιά τους» γράφει – μεταξύ άλλων – η Mirror.

Όσοι βρέθηκαν στο αεροδρόμιο της Σκιάθου για να παρακολουθήσουν την προσγείωση των αεροπλάνων, όπως γράφει χαρακτηριστικά η βρετανική εφημερίδα, τα… χρειάστηκαν. Το video δείχνει το Airbus A321neo να πλησιάζει πάνω από τα κρυστάλλινα γαλάζια νερά, καθώς σκάφη αράζουν ειρηνικά από κάτω.

Το βίντεο δημοσιεύτηκε αρχικά από το GreatFlyer και είναι πραγματικά τρομακτικό, αφού περνά μια ανάσα από τον κόσμο που βρίσκεται στο σημείο. «Πόσοι από τους θεατές πιστεύετε ότι χρειάζονταν καινούργια παντελόνια;», ήταν το σχόλιο ενός ανθρώπου κάτω από την ανάρτηση του βίντεο.

Όσο πλησιάζει το αεροπλάνο, τόσο πιο ξεκάθαρο γίνεται ότι επιχειρεί να πραγματοποιήσει προσγείωση λίγες στιγμές μετά την εκκαθάριση του περιμετρικού φράχτη στο αεροδρόμιο της Σκιάθου. Ο βρυχηθμός των κινητήρων αεριώθησης καλύπτει τις κραυγές των ανθρώπων από κάτω, καθώς πλησιάζει σε απόσταση λίγων μέτρων από το κεφάλι τους. Η σκόνη του δρόμου εκτοξεύεται από την ταχύτητα του αεροπλάνου, την ώρα που αρκετοί άνθρωποι απομακρύνονται από την πορεία του.