σκαρμούτσος-αν-κρατούσα-το-στόμα-μου-κ-679612
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 17.09.2019 | 12:29

Σκαρμούτσος: Αν κρατούσα το στόμα μου κλειστό θα ήμουν ακόμα στο Master Chef

Τον Δημήτρη Σκαρμούτσο τον γνωρίσαμε πριν από αρκετά χρόνια μέσα από το Master Chef. Από τότε όμως άλλαξαν πολλά και ο γνωστός σεφ έχει συμμετάσχει σε πολλές εκπομπές μαγειρικής.

Ο Δημήτρης Σκαρμούτσος μιλώντας στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά αποκάλυψε γιατί πλέον δεν το αρέσει το Master Chef έτσι όπως έχει γίνει αλλά και την απόφαση του να πάει από τον ΣΚΑΪ στο ANT1.

«Η αλήθεια είναι ότι από πέρυσι ήθελα να είμαι στον ΑΝΤ1, δεν τα βρήκαμε και γι’ αυτό πήγαμε στον ΣΚΑΙ. Θεωρώ ότι ο ΑΝΤ1 είναι το κανάλι που θα ήθελα να είμαι, το παλεύω πάρα πολλά χρόνια. Έχω κάνει αρκετές συζητήσεις με το κανάλι για διάφορα πρότζεκτ όλη αυτή τη 10ετή πορεία της τηλεόρασης και ποτέ δεν έκατσε κάτι. Αλλά φέτος είναι η χρονιά μας. Μιλάμε για μια παραλλαγή του Food n’ Friends, θα είμαι πάλι με τον Ηλία Φουντούλη, θα είναι όλη η ομάδα πίσω από τις κάμερες… Θα διαφοροποιήσουμε λίγο το κόνσεπτ, πάλι θα έχουμε καλεσμένους, χαλαρή κουβέντα, μαγειρική, φαγητό… Δεν ζήλεψα που πέρυσι δεν έκανα το MasterChef. Αν ζήλευα, θα το είχα κάνει, θα κρατούσα το στόμα μου κλειστό και θα ήμουν. Είχε κλείσει ο κύκλος για μένα, είχα κουραστεί και δεν μπορούσα να εξυπηρετήσω αυτό το κόνσεπτ άλλο. Δεν συμφωνούσα με τον τρόπο που θέλανε να γίνει, δεν μου ταίριαζε το ριάλιτι», είπε μεταξύ άλλων ο Δημήτρης Σκαρμούτσος.