σκαϊ-μεταγραφή-βόμβα-στο-κανάλι-ο-406971
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 14.08.2018 | 09:24

ΣΚΑΪ: Μεταγραφή «βόμβα» στο κανάλι – Ο δημοσιογράφος που θα αναλάβει πρωταγωνιστικό ρόλο

Η μετάλλαξη του ΣΚΑΪ από έναν αμιγώς ενημερωτικό σταθμό, σε ψυχαγωγικό κανάλι που δεν διστάζει να παίζει προγράμματα τα οποία πριν από μερικά χρόνια απέφευγε όπως ο διάβολος το λιβάνι, είναι πλέον ολοκληρωτική.

Το κανάλι του Γιάννη Αλαφούζου αφήνεται στα χέρια του Ατζούν Ιλιτζαλί, ο οποίος μαζί με το φιλέτο του Survivor έφερε στο Φάληρο και μια σειρά τρας προγραμμάτων, τα οποία μπορεί να σκίζουν σε νούμερα τηλεθέασης, ρίχνουν όμως το επίπεδο του καναλιού.

Ο ερχομός της Τατιάνας Στεφανίδου ήταν το κερασάκι στην τούρτα της μετάλλαξης, που ολοκληρώθηκε με αργά αλλά σταθερά βήματα σε μια τριετία.

Με τον ΣΚΑΪ να χάνει τον σκληρό ειδησεογραφικό χαρακτήρα του, η λύση που επιλέγουν οι ιθύνοντες του καναλιού είναι η δημιουργία ενός δεύτερου καναλιού. Τα σενάρια για το πώς θα είναι και από πού θα βγαίνει στον τηλεοπτικό αέρα είναι ακόμα πολλά.

Στο τραπέζι έχει πέσει το σενάριο της δημιουργίας ενός ιντερνετικού σταθμού, κάποιοι μιλούν για συνδρομητικό κανάλι (σενάριο που έχει τις λιγότερες πιθανότητες) και κάποιοι άλλοι θυμίζουν τη συνεργασία με το Action 24 τονίζοντας με νόημα ότι μπορεί σύντομα να αποκτήσει πιο σταθερή βάση.

Όπως και να έχει η απόφαση για τη δημιουργία ενός δεύτερου, αμιγώς ενημερωτικού καναλιού είναι ειλημμένη. Τα κλειδιά του «μαγαζιού» θα δοθούν από τον Γιάννη Αλαφούζο σε ένα από τα δυο ονόματα που παίζουν με ίσες πιθανότητες έως τώρα.

Ο λόγος για τον Νίκο Στραβελάκη και τον Βασίλη Χιώτη.

Οι δυο δημοσιογράφοι είναι τα μεγάλα φαβορί για τη θέση του διευθυντή ενημέρωσης του νέου σταθμού. Ποιος θα είναι τελικά ο εκλεκτός του Mr ΣΚΑΪ; Σε λίγες μέρες θα ξέρουμε…

Πηγή: dailymedia.gr