σκαϊ-και-αντώνης-κανάκης-στα-δικαστήρ-726132
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 22.01.2020 | 19:22

ΣΚΑΪ και Αντώνης Κανάκης στα δικαστήρια

Με μία λιτή ανακοίνωση, ο σταθμός του Φαλήρου απάντησε στα όσα είπε ο Αντώνης Κανάκης μέσω της δικηγόρου του, το πρωί της Τετάρτης (22/1) στη «Φωλιά των Κου Κου».

«Ο ΣΚΑΪ ιστορικά σέβεται και τηρεί όλους τους όρους που διέπουν κάθε συνεργασία του. Το ίδιο έπραξε και για τις εκπομπές ΡΑΔΙΟ ΑΡΒΥΛΑ – ΒΙΝΥΛΙΟ και τη συνεργασία του με τον κ. Κανάκη. Καθένας έχει δικαίωμα να προσφεύγει στα Δικαστήρια. Έχουμε απόλυτη εμπιστοσύνη στην κρίση της ελληνικής Δικαιοσύνης», αναφέρει το γραφείο τύπου του ΣΚΑΙ.

Η ανακοίνωση από τη δικηγόρο του Αντώνη Κανάκη

Η δικηγόρος του Αντώνη Κανάκη, Χριστίνα Παναγουλέα, έκανε δήλωση, την οποία μετέδωσε η πρωινή εκπομπή του STAR, όπου αναφέρει τα εξής:

«Επειδή η υπόθεση θα οδηγηθεί από εμάς στα δικαστήρια αντιλαμβάνεστε ότι δεν μπορούμε να αναφερθούμε στις λεπτομέρειες που την αφορούν. Το μόνο που μπορούμε να πούμε είναι ότι όλα όσα διαρρέει η πλευρά του ΣΚΑΪ προς τον Τύπο, όπως αυτά αποτυπώνονται στα σχετικά δημοσιεύματα, είναι ανακριβή και παραπλανητικά. Η πραγματικότητα είναι η ακριβώς αντίστροφη. Ο ΣΚΑΪ βρίσκεται εν αδίκω. Τα υπόλοιπα θα τα κρίνουν τα αρμόδια δικαστήρια. Η πληρεξούσια δικηγόρος, Χριστίνα Παναγουλέα».