σύντομα-τα-αποκαλυπτήρια-του-iphone-8-16288
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 25.08.2017 | 23:22

Σύντομα τα αποκαλυπτήρια του iPhone 8

Νέα φήμη θέλει το iPhone 8 να αποκαλύπτεται στις 12 Σεπτεμβρίου και να βρίσκεται στα ράφια των καταστημάτων στις 22 του ίδιου μήνα. Τα παραπάνω αναφέρει ο γαλλικός ιστότοπος mac4Ever.

Μαζί με το iPhone 8, η Apple αναμένεται να παρουσιάσει και τα iPhone 7S και 7S Plus. Παρόλο που η Apple δεν έχει επιβεβαιώσει τις πληροφορίες, εντούτοις φέτος οι διαρροές έρχονται η μία μετά την άλλη, κυρίως λόγω της διαρροής του HomePod firmware. Από εκεί έχουμε μάθει για τον νέο σχεδιασμό της οθόνης, την αναγνώριση προσώπου και τις δυνατότητες AR.

Μέχρι στιγμής, η Apple πάντα επέλεγε τον Σεπτέμβριο για την παρουσίαση του iPhone και μέχρι τα μέσα το πολύ είχε κάνει την παρουσίαση, επιλέγοντας συνήθως Τρίτες ή Τετάρτες. Με αυτή τη λογική, η 12η Σεπτεμβρίου που πέφτει Τρίτη φαίνεται να ακολουθεί το μέχρι στιγμής μοτίβο.

Επίσης, η Apple ξεκινά τις πωλήσεις μία ή δύο εβδομάδες μετά την παρουσίαση, μία Παρασκευή. Οπότε το 22 Σεπτεμβρίου επίσης ταιριάζει με το μοτίβο.

Όμως, λέγεται ότι υπάρχουν καθυστερήσεις στην παραγωγή, κάτι που συνεπάγεται ότι μπορεί το iPhone 8 να μην έρθει στα ράφια των καταστημάτων μέχρι τον Οκτώβριο ή τον Νοέμβριο.

Πηγή: Techblog.gr