Συναντήσεις Ψυχάρη με Μπόμπολα και Μουλόπουλο

Πυρετώδεις διαβουλεύσεις κι έντονες διεργασίες εξελίσσονται ήδη σε προσκήνιο και παρασκήνιο για την επόμενη μέρα στον Δημοσιογραφικό Οργανισμό Λαμπράκη.

Ο πρόεδρος του Οργανισμού και εκδότης του ΒΗΜΑΤΟΣ και των ΝΕΩΝ συναντήθηκε σήμερα με τον πρόεδρο του ΠΗΓΑΣΟΥ Φώτη Μπόμπολα, αλλά και με τον πρώην βουλευτή του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. και πρόεδρο του Δ.Σ. της ΑΥΓΗΣ Βασίλη Μουλόπουλο και συζήτησαν σύμφωνα με πληροφορίες σενάρια κι εναλλακτικά σχέδια για το μέλλον του Δ.Ο.Λ. για το οποίο επιδεικνύει ζωηρό ενδιαφέρον και η κυβέρνηση.

Σταύρος Ψυχάρης και Φώτης Μπόμπολας είχαν κατ’ ιδίαν συνάντηση και την περασμένη Πέμπτη, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες, ο εκδότης του ΕΘΝΟΥΣ έχει εκδηλώσει ενδιαφέρον για την εξαγορά του ΔΟΛ από τον ΠΗΓΑΣΟ, χωρίς όμως να έχει υποβάλλει προς το παρόν και αντίστοιχο επιχειρησιακό σχέδιο και δεσμευτική οικονομική προσφορά στις πιστώτριες τράπεζες που κατέχουν τις μετοχές του Συγκροτήματος.

ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΜΠΟΜΠΟΛΑΣ, ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ, ΨΥΧΑΡΗΣ, ΜΟΥΛΟΠΟΥΛΟΣ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!