σήμερα-η-κηδεία-των-θυμάτων-του-47χρονου-424569
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 20.12.2017 | 11:10

Σήμερα η κηδεία των θυμάτων του 47χρονου αστυνομικού

Στον Ιερό Ναό του Κοιμητηρίου Αγίων Αναργύρων θα γίνει σήμερα η κηδεία της συζύγου, της πεθεράς και της κόρης του αστυνομικού Χρήστου Ζαπαντιώτη, ενώ η σορός του ιδίου θα μεταφερθεί για ταφή στην Αιτωλοακαρνανία.

Οι τελευταίες πληροφορίες για την τραγωδία αναφέρουν πως οι αστυνομικοί εντόπισαν τα πτώματα της 49χρονης και της 70χρονης κοντά στην μπαλκονόπορτα, γεγονός που οδηγεί στο συμπέρασμα ότι μπροστά στο θέαμα του αστυνομικού να τις σημαδεύει, οι δυο γυναίκες προσπάθησαν να καλέσουν σε βοήθεια.

Η 70χρονη, που έμενε στον κάτω όροφο, κατά πάσα πιθανότητα άκουσε το ζευγάρι να διαπληκτίζεται και ανέβηκε πάνω να σταματήσει τον καυγά, όμως κατέληξε νεκρή, δίπλα στην κόρη της.

«Ανοίγουν τα στόματα»

Ανοίγουν τα στόματα στη γειτονιά των Αγίων Αναργύρων, όπου έλαβε χώρα η οικογενειακή τραγωδία με τους τέσσερις νεκρούς.

Μετά τις πρώτες μαρτυρίες των γειτόνων κατά τις οποίες ο αστυνομικός «δεν είχε δώσει ποτέ δικαίωμα», τώρα αποκαλύπτουν ότι υπήρχαν φωνές και καυγάδες μεταξύ του ζευγαριού.

Σύμφωνα με το δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1, κάποιοι από τους γείτονες ανέφεραν ότι ήταν έτοιμοι να κάνουν καταγγελία στην αστυνομία, αλλά τους διαβεβαίωσαν ότι σύντομα θα έπαιρναν διαζύγιο, ενώ άλλοι φοβήθηκαν διότι ήταν αστυνομικός και «θα έμπλεκαν».