Σήμερα η κηδεία της 8χρονης Ευαγγελίας που συγκίνησε την Ελλάδα

Στη μία το μεσημέρι κηδεύεται το μικρό αγγελούδι που έφυγε τόσο άδικα. Η τελευταία πράξη του δράματος για τη μικρή Ευαγγελία Καστρινάκη θα γραφτεί στο κοιμητήριο της Αγίας Μαρίνας στα Χανιά.

Η μικρής Ευαγγελία δεν κατάφερε να βγει νικήτρια στη μάχη με την ασθένειά της. Συγκλόνισε το πανελλήνιο η ιστορία της. Χιλιάδες ήταν εκείνοι που στάθηκαν, με όσα χρήματα μπορούσαν στο πλευρό της, όμως ο χρόνος δεν ήταν με το μέρος της.

Πάλεψε γενναία με τον καρκίνο σε εξειδικευμένο κέντρο της Μεγάλης Βρετανίας, όπου είχε μεταφερθεί για να υποβληθεί σε ειδική θεραπεία, αλλά δεν τα κατάφερε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:  Ο Στουρνάρας αποδομεί την κυβέρνηση -Ερωτήματα για την «καθαρή» έξοδο

Σήμερα επιστρέφει από το Λονδίνο στα Χανιά, προκειμένου να οδηγηθεί στην τελευταία της κατοικία

Η μικρή Ευαγγελία είχε διαγνωστεί με επιθηλιακό όγκο Wilms. Μετά από μακρά νοσηλεία στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου κρίθηκε αναγκαία η μεταφορά της σε εξειδικευμένο νοσηλευτικό ίδρυμα στο Λονδίνο.

Τα χρήματα χάρη σε μια πανελλήνια κινητοποίηση συγκεντρώθηκαν, ο οργανισμός του μικρού παιδιού φάνηκε αρχικά να ανταποκρίνεται στην πειραματική θεραπεία. Μια επιπλοκή όμως το Σάββατο στάθηκε μοιραία.

ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΚΗΔΕΙΑ, ΧΑΝΙΑ, 8ΧΡΟΝΗ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!